Ο τερματοφύλακας που είχε αποβληθεί έπιασε πέναλτι! (vid)

Μια απίθανη ιστορία με πρωταγωνιστή το VAR διαδραματίστηκε στον αγώνα της Ρόμα με την Κιέβο 4-1 κι ενώ το σκορ ήταν στο 2-0.

 

Ο τερματοφύλακας που είχε αποβληθεί έπιασε πέναλτι! (vid)

Mε το σκορ στο 2-0 ο διαιτητής Καλβαρέζε καταλόγισε πέναλτι υπέρ της Κιέβο και ταυτόχρονα απέβαλε τον γκολκίπερ Άλισον ο οποίος έπεσε από τα σύννεφα όταν αντίκρισε την κόκκινη κάρτα καθώς δεν είχε καμιά ανάμιξη στη φάση.

Ο διαιτητής συμβουλεύτηκε το VAR και μόνο τότε κατάλαβε την γκάφα του. Άλλαξε έτσι την απόφασή του και έστειλε στα αποδυτήρια τον Ζεσούς ο οποίος είχε ανατρέψει τον Ινγκλέζε ενώ ήταν σε θέση για γκολ.

Έτσι ο Άλισον κάθισε κάτω από τα δοκάρια και απέκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Ινγκλέζε. Η Ρόμα έβαλε τελικά 4 γκολ (9′ Ναιγκολάν, 40΄Τζέκο, 66′ ο Ελ Σαράουι, 67΄Τζέκο) και διασκέδασε κάπως την ήττα της με 5-2 από τη Λίβερπουλ. Το τελικό 4-1 σημείωσε ο Ινγκλέζε με κεφαλιά στο 88′.

Οι συνθέσεις

Ρόμα (Ντι Φραντσέσκο): Άλισον, Πέρες, Φάτσιο, Ζεσούς, Κολάροφ, Πελεγκρίνι (79′ Γκοναλόν), Ντε Ρόσι, Ναιγκολάν, Σικ (78′ Μανωλάς), Ελ Σαράουι, Τζέκο (84′ Ζέρσον).

Κιέβο (Μαράν): Σορεντίνο, Κατσατόρε, Τόμοβιτς, Μπάνι (46′ Γκαμπερίνι), Ντεπάολι (28′ Γιαροσζίνσκι), Χετεμάι, Ραντοβάνοβιτς, Ριγκόνι, Κάστρο (79′ Μπίρσα), Πουτσαρέλι, Ινγκλέζε.