Νάπολι: Κρίση εκτός ορίων με κρεμασμένα πανό στην πόλη! (pics)

Οξύνεται όλο και περισσότερο η κατάσταση στη Νάπολι, με τους οπαδούς να κρεμούν πανό κατά των παικτών σε όλη την πόλη! Η κόντρα του Ντε Λαουρέντις με τους παίκτες, ο υπ' ατμόν Αντσελότι και το αγωνιστικό αδιέξοδο των «παρτενοπέι», που μοιάζουν με ακυβέρνητο καράβι.

Νάπολι: Κρίση εκτός ορίων με κρεμασμένα πανό στην πόλη! (pics)

Το κλίμα στη Νάπολι είναι εξαιρετικά τεταμένο μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα και τη σύγκρουση του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις με τους παίκτες και τον Κάρλο Αντσελότι απλό παρατηρητή όσων συμβαίνουν.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ισχυρός άνδρας των «παρτενοπέι» διέταξε ritiro (απομόνωση) της ομάδας για όλη την εβδομάδα, λόγω των αρνητικών αποτελεσμάτων σε Serie A και Champions League. Η ομάδα του Νότου έχει συγκεκριμένα να πανηγυρίσει νίκη από τις 19 Οκτωβρίου, όταν επιβλήθηκε με 2-0 κόντρα στη Βερόνα, ενώ στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Παρά την εντολή του προέδρου, οι παίκτες αποφάσισαν, όπως ανακοίνωσαν μετά το ματς με την Σάλτσμπουργκ, ότι θα επιστρέψουν κανονικά στα σπίτια τους, αρνούμενοι να παραμείνουν κλεισμένοι για μια εβδομάδα στο ξενοδοχείο!

Οι ευθύνες Αντσελότι και το κράξιμο των οπαδών

Η απόφαση των παικτών να παραβούν την ρητή εντολή του Ντε Λαουρέντις έχει εκθέσει ανεπανόρθωτα τον Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος φημολογείται ότι μετράει πλέον μέρες στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, εφόσον θεωρείται ότι έχει χάσει τον έλεγχο των αποδυτηρίων, αλλά και αδυνατεί να επαναφέρει τη Νάπολι στο δρόμο των επιτυχιών.

Από εκεί και πέρα, η διοίκηση της ιταλικής ομάδας εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά εναντίον των... στασιαστών παικτών, ενώ η κατάσταση έχει εκτραχυνθεί ακόμα περισσότερο λόγω της αντίδρασης των οπαδών.

Αρχικά, κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Πέμπτης (7/11) οι οπαδοί καταφέρθηκαν εναντίον των ποδοσφαιριστών μέσω συνθημάτων, κάνοντας λόγο για μισθοφόρους και απαιτώντας αποχωρήσεις, ενώ δεν σταμάτησαν εκεί.

Οι οπαδοί συνέχισαν αναρτώντας πανό σε όλη τη Νάπολη για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα. Ένα από αυτά αναφέρει χαρακτηριστικά: «Επιλέξατε έναν άσχημο δρόμο... Σεβαστείτε όποιον αγαπάει αυτή τη φανέλα και σας πληρώνει».

Καράβι χωρίς καπετάνιο!

Εν μέσω όλης της κρίσης και των συγκρούσεων στο σύλλογο, η Νάπολι έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις, ψάχνοντας ταυτόχρονα από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει. Το βράδυ του Σαββάτου (9/11, 21:45) φιλοξενεί την Τζένοα για την 12η αγωνιστική της Serie με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα για την άμβλυνση της κατάστασης.

Ενδιαφέρον σίγουρα παρουσιάζει το αν θα υπάρχει προσέλευση κόσμου και φυσικά ποια θα είναι η αντιμετώπιση προς τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.