Ίντερ: Η μεταγραφική λίστα του Κόντε για τον Ιανουάριο

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα έγινε γνωστή η μεταγραφική  λίστα της Ίντερ για τον Ιανουάριο. Στο προσκήνιο οι Ζιρού, Κουλουσέφσκι και Νταρμιάν.

Ίντερ: Η μεταγραφική λίστα του Κόντε για τον Ιανουάριο

Λίγες μέρες νωρίτερα ο Αντόνιο Κόντε μίλησε με σκληρά λόγια για τα κενά που υπάρχουν στην ομάδα της Ίντερ και απ΄ότι φαίνεται οι διοικούντες των «νερατζούρι» τον άκουσαν, αφού σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα η μεταγραφική λίστα της ομάδας έγινε γνωστή και περιλαμβάνει αρκετά γνωστά ποδοσφαιρικά ονόματα.

Συγκεκριμένα η «Gazzeta Dello Sport» αναφέρει πως η ιταλική ομάδα θα προσπαθήσει να αποκτήσει τον Ζιρού από την Τσέλσι καθώς επίσης και το δίδυμο της Πάρμα, Νταρμιάν και Κουλουσέφσκι.

Με τον Ζιρού οι διαπραγματεύσεις έχουν ξεκινήσει ήδη και ο Γάλλος στράικερ είναι θετικός στο να αφήσει την Τσέλσι για το πρωτάθλημα της Serie A, ενώ και οι Λονδρέζοι δεν φαίνονται αρνητικοί στο ενδεχόμενο να τον δώσουν, από τη στιγμή μάλιστα που το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Από την άλλη μεριά ο Κόντε παρακολουθεί εδώ και καιρό τον Νταρμιάν ενώ και Κουλουσέφσκι είναι υπό διαρκές σκάουτινγκ και όπως φαίνεται οι διοικούντες της Ίντερ θα κινηθούν και για τους δυο ποδοσφαιριστές.