Και στο Λιγκ Καπ και στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων η Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ επιβεβαίωσε ότι θα αγωνιστεί τον επόμενο μήνα τόσο στο Λιγκ Καπ Αγγλίας όσο και στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, χρησιμοποιώντας δύο ομάδες

Και στο Λιγκ Καπ και στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων η Λίβερπουλ

Κανονικά θα αγωνιστεί η Λίβερπουλ τόσο στο Λιγκ Καπ Αγγλίας όσο και στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων τον επόμενο μήνα.

Παρά το γεγονός ότι ο προπονητής των «κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ, είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην παίξει η ομάδα του στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ με την Άστον Βίλα, μιας και την ίδια μέσα θα πρέπει να βρίσκεται στο Κατάρ για τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, τελικά αποφασίστηκε ο σύλλογος να χρησιμοποιήσει δύο ομάδες έτσι ώστε να προλάβει και τις δύο διοργανώσεις.

«Η Λίβερπουλ επιβεβαιώνει πως η αναμέτρησή της με την Άστον Βίλα για τα προημιτελικά του Λιγκ Καπ Αγγλίας θα διεξαχθεί την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου. Ως εκ τούτου, θα χρησιμοποιήσουμε ταυτόχρονα δύο ομάδες, με την μία να προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων στο Κατάρ και την άλλη για το Λιγκ Καπ.

Με την ευκαιρία αυτή ο σύλλογος υπογραμμίζει ότι παρότι αυτό δεν είναι το ιδανικότερο σενάριο, εν τούτοις η απόφαση πάρθηκε προς το συμφέρον της διοργάνωσης, των υπολοίπων συλλόγων αλλά και της ομάδας μας ως πηγή κινήτρου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την αγγλική Λίγκα για τις προσπάθειές της και μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι συζητήθηκαν εναλλακτικές ημερομηνίες, αλλά καμία εξ αυτών δεν θεωρήθηκε κατάλληλη χωρίς να αλλάξει τον προγραμματισμό της διοργάνωσης ή να επιβαρύνει το πρόγραμμά μας», ανέφερε η ανακοίνωση που εξέδωσε η Λίβερπουλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία, η Λίβερπουλ θα παραταχθεί με νεαρούς παίκτες στο παιχνίδι κόντρα στην Άστον Βίλα για τα προημιτελικά του Λιγκ Καπ, ενώ οι βασικοί της ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.