Ικάρντι: «Τα πάντα για να μείνω στην Παρί»

Την επιθυμία του να παραμείνει στις τάξεις της Παρί Σεν Ζερμέν και μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του από την Ίντερ εξέφρασε ο Μάουρο Ικάρντι

Ικάρντι: «Τα πάντα για να μείνω στην Παρί»

Αποφασισμένος να παραμείνει στην Γαλλία και τις τάξεις της Παρί Σεν Ζερμέν παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο Μάουρτο Ικάρντι.

Ο Αργεντινός επιθετικός αγωνίζεται στους «πρωτευουσιάνους» με την μορφή δανεισμού από την Ίντερ και από τις πρώτες του κιόλας εμφανίσεις φαίνεται πως έχει προσαρμοστεί στην γαλλική ομάδα.

Σε επτά εμφανίσεις του με τους πρωταθλητές έχει πετύχει ισάριθμα γκολ και όπως επεσήμανε, είναι πρόθυμος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του προκειμένου να συνεχίσει να φορά την φανέλα της Παρί κι αφού ολοκληρωθεί ο δανεισμός του από την Ίντερ.

«Είναι τεράστια τιμή να αγωνίζεσαι για την Παρί Σεν Ζερμέν, ένα από τα καλύτερα κλαμπ στον κόσμο. Θα κάνω τα πάντα για να μείνω», επεσήμανε αρχικά ο 26χρονος φορ στο «RMC».

Στην συνέχεια πρόσθεσε κλείνοντας: «Ο Οκτώβρης ήταν ένας θετικός μήνας, ωστόσο πρέπει να κάνω ακόμα πολλά πράγματα. Πρέπει να συνεχίσω έτσι και τους επόμενους μήνες. Να δίνω ό,τι έχω στον αγωνιστικό χώρο. Θα δούμε το αν θα μείνω στο τέλος της σεζόν. Υπάρχουν πολλά πράγματα που θέλω να κάνω. Γι’ αυτό βρίσκομαι εδώ».

Υπενθυμίζεται πως στην συμφωνία της Παρί Σεν Ζερμέν με την Ίντερ για τον δανεισμό του Μάουρο Ικάρντι υπάρχει οψιόν απόκτησης των πλήρη δικαιωμάτων του παίκτη από την γαλλική ομάδα έναντι του ποσού των 70 εκατομμυρίων ευρώ το επόμενο καλοκαίρι.