Με Γκαρσία ο Ερυθρός Αστέρας 2-0 την Πρόλετερ (vid)

Ο Ερυθρός Αστέρας νίκησε εκτός έδρας με 2-0 την Πρόλετερ έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ματέο Γκαρσία.

Με Γκαρσία ο Ερυθρός Αστέρας 2-0 την Πρόλετερ (vid)

Ο Ερυθρός Αστέρας αν και ζορίστηκε κατάφερε να νικήσει με 2-0 την Πρόλετερ για το πρωτάθλημα της Σερβίας. Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς ήταν ο Ματέο Γκαρσία, ο οποίος μετά από αρκετό καιρό έκανε και πάλι πολύ καλό ματς για τους «ερυθρόλευκους».

Ο Μάριν έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό και αυτό όπως ήταν αναμενόμενο δημιούργησε πρόβλημα στην ανάπτυξη της ομάδας του Μιλόγεβιτς. Όσο περνούσε η ώρα όλα έδειχναν ότι ο Ερυθρός Αστέρας θα αφήσει βαθμούς στο Νόβι Σαντ.

Η πολιορκία λύθηκε στο 59’ με τον Ματέο Γκαρσία να σκοράρει και να βάζει την ομάδα του σε θέση οδηγού, σημειώνοντας το τέταρτο προσωπικό του τέρμα στο πρωτάθλημα. Στη συνέχεια ο Μιλόγεβιτς άλλαξε το σύστημα σε 4-4-2 βάζοντας στην επίθεση μαζί τους Μποάκε και Πάβκοβ. Τον δικαίωσε η επιλογή του, αφού ο Μποάκε σκόραρε στο 82’ και «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα του Βελιγραδίου.

Ερυθρός Αστέρας: Μπόριαν, Γκάιτς, Πάνκοφ, Μιλούνοβιτς, Βούλιτς (62’ Γιοβάντσιτς), Κάνιας, Γκαρσία, Μάριν, Σίμιτς (62’ Μποάκε), Πάβκοβ (81’ Γέβτοβιτς).