Φεύγει για Άρσεναλ ο Σωκράτης

Τι αναφέρουν γερμανικά δημοσιεύματα για τον Παπασταθόπουλο και ποια η επιθυμία του ποδοσφαιριστή για το μέλλον του.

Φεύγει για Άρσεναλ ο Σωκράτης

Η σπουδαία καριέρα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στη Ντόρτμουντ φτάνει στο τέλος της. Οι δύο πλευρές μπορεί να μην το φωνάζουν, όμως, λίγο πολύ είναι γνωστό πως δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία τους. Ο διεθνής στόπερ έχει κάνει τα πάντα στη Μπορούσια, έχει γίνει αρχηγός της και έχει καταξιωθεί στη συνείδηση του κόσμου ως ένας από τους σημαντικότερους παίκτες της.

Και ο ίδιος, ωστόσο, δεν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στη Ντόρτμουντ. Δεν είναι και λίγες οι ομάδες που φέρονται να έχουν δείξει ενδιαφέρον για να τον εντάξουν στο ρόστερ τους. Η «Bild», ωστόσο σε ρεπορτάζ της έγραψε πως ο παίκτης είναι πολύ κοντά στη μεταγραφή του στην Άρσεναλ.

Οι «κανονιέρηδες» θέλουν να ενισχύσουν την αμυντική τους γραμμή και ο «Sokratis» είναι μία εξαιρετική περίπτωση. Η γερμανική εφημερίδα αναφέρει πως ο παίκτης είναι κοντά στους Λονδρέζους, αφού «καίγονται» για ποδοσφαιριστή στην άμυνα. Ο Μέρτεζακερ θα σταματήσει το ποδόσφαιρο, ενώ ο Κοσελνί δεν εμπνέει εμπιστοσύνη.

Εκείνο που αξίζει να αναφέρουμε είναι πως επιθυμία του Παπασταθόπουλου είναι να μετακομίσει σε έναν σύλλογο που θα έχει πιθανότητες να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Του λείπει ένα πρωτάθλημα και θέλει να πάει σε ομάδα που θα μπορέσει να εκπληρώσει αυτή την επιθυμία του. Η μεταγραφή του όπως αναφέρουν οι Γερμανοί αναμένεται να κοστίσει 20 εκατ. ευρώ.