Αποβλήθηκε ο Γιάγια Τουρέ στο τελευταίο του ματς στην Κινγκντάο Χουανχάι (vid)

Ο πρωταθλητής με την Κινγκντάο Χουανγκάι Γιάγια Τουρέ αποβλήθηκε στο πρώτο λεπτό, στην ήττα με 2-1 από την Ναντόνγκ Ζιγούν για την τελευταία αγωνιστική

Αποβλήθηκε ο Γιάγια Τουρέ στο τελευταίο του ματς στην Κινγκντάο Χουανχάι (vid)

Αλλιώς περίμενε ο Γιάγια Τουρέ να ολοκληρώσει την εφετινή αγωνιστική περίοδο στην δεύτερη κατηγορία της Κίνας με την φανέλα της Κινγκντάο Χουανχάι και αλλιώς τελικά το έπραξε.

Αν και βοήθησε τον σύλλογο να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην κατηγορία και να κερδίσει την άνοδό της στην πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της, τελικά αποβλήθηκε στην τελευταία (30η) αγωνιστική στην εντός έδρας ήττα της ομάδας του με 2-1 από την Ναντόνγκ Ζιγούν.

Ο Ιβοριανός πρώην μέσος του Ολυμπιακού αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή μόλις στο πρώτο λεπτό της συνάντησης για χτύπημα σε αντίπαλο και νωρίς νωρίς πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια.

Η Κινγκντάο Χουανχάι άνοιξε το σκορ στο ματς στο 58’ με το τέρμα που σημείωσε ο Γκάο Ξιάνγκ, αλλά στην συνέχεια η Ναντόνγκ Ζιγούν έφτασε αρχικά στην ισοφάριση στο 60’ με το τέρμα του Μλάντεν Κοβάσεβιτς και ο ίδιος ποδοσφαιριστής πέτυχε στο 90’ και την ανατροπή για τους φιλοξενούμενους με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι (1-2).

Παρά την ήττα η Κινγκντάο έφτασε τους 57 πόντους στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με την Σιγιαζουάνγκ Έβερ Μπράιτ να τερματίζει στην δεύτερη θέση με έναν βαθμό λιγότερο.

Δείτε το στιγμιότυπο με την αποβολή του Γιάγια Τουρέ στο ξεκίνημα του παιχνιδιού: