Κλοπ: Δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα μου για τον άτυχο φίλαθλο

Για τον άτυχο φίλο της Λίβερπουλ που μαχαιρώθηκε από δύο χούλιγκανς της Ρόμα μίλησε ο προπονητής των «ρεντς». 

Κλοπ: Δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα μου για τον άτυχο φίλαθλο

Λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας για ημιτελικά του Champions League ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Ρόμα έγιναν άγριες συμπλοκές με αποτέλεσμα ένας φίλαθλος της Λίβερπουλ να μαχαιρωθεί άσχημα από δύο οπαδούς της Ρόμα. Ο άτυχος 53χρονος βρίσκεται αυτήν την στιγμή σε κώμα και άπαντες έχουν εκφράσει την απογοήτευση τους για τέτοιου είδους περιστατικά. Ο Γιούρκεν Κλοπ μίλησε σε εκπροσώπους του Τύπου για το γεγονός αυτό. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γερμανού προπονητή:

"Νομίζω πως το παιχνίδι της Τρίτης έδειξε την ομορφιά του ποδοσφαίρου κατά τη διάρκεια του αγώνα και το πιο άσχημο πρόσωπό του πριν απ' το ματς.

Όταν άκουσα για πρώτη φορά την είδηση, δεν μπορούσα να περιγράψω τα συναισθήματά μου στα αγγλικά. Δεν έπρεπε να συμβεί. Πρέπει να βεβαιωθούμε πως περιστατικά σαν αυτό δεν πρόκειται να ξανά συμβούν. Ούτε τώρα, ούτε στο μέλλον.

Προφανώς δεν έχω τη λύση στο πρόβλημα, όπως και κανείς άλλος. Όμως, είναι απίστευτο αυτό που συνέβη. Όπως καταλαβαίνετε, οι σκέψεις μας αυτή την στιγμή είναι με τον Σιν και την οικογένειά του".