Σάρι: «Δεν μου αρέσει το VAR!»

Ο Μαουρίτσιο Σάρι στην συνέντευξη τύπου για το ματς της Γιουβέντους κόντρα στην Τορίνο εξέφρασε την άποψη του για το VAR και τον τρόπο που χρησιμοποιείται από τους διαιτητές στην Ιταλία. 

Σάρι: «Δεν μου αρέσει το VAR!»

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο προπονητής της Γιουβέντους, Μαουρίτσιο Σάρι, για το αυριανό (2/11) εκτός έδρας ματς με την Τορίνο και αναφέρθηκε στην χρησιμοποίηση του VAR στο ιταλικό πρωτάθλημα, δείχνοντας ότι δεν υπάρχουν αμφιβολίες μόνο στην Ελλάδα.

Αναλυτικά είπε:

«Εμένα μου αρέσει όταν ο διαιτητής διαιτητεύει. Αυτή όμως είναι μια προσωπική άποψη. Υπάρχουν κανόνες και μπορεί να μην τους θεωρώ όλους σωστούς, αλλά πρέπει να τους αποδεχθώ. Για παράδειγμα το τι ισχύει πλέον με το χέρι.

Διαβάζουμε συνεχώς, ενημερωνόμαστε, αλλά ειλικρινά δεν έχω καταλάβει τίποτα. Βέβαια και στη ζωή, καθημερινά, υπάρχουν κάποιοι κανόνες που δεν μου αρέσουν καθόλου, αλλά πρέπει να τους αποδεχθώ.

Αν με ρωτάτε αν μου αρέσει το VAR, θα σας απαντήσω ότι δεν μου αρέσει. Υποτίθεται ότι μπήκε για να εξετάζουν οι διαιτητές 2-3 κραυγαλέες φάσεις και τελικά σε κάθε φάση είναι στο VAR. Εμένα ο διαιτητής μου αρέσει να διαιτητεύει, όχι να μιλάει στο ακουστικό».