Ο Μανθάτης που έχει «κερδίσει» τον Κετσπάγια

Ο 22χρονος ακραίος επιθετικός του Ολυμπιακού παίζει δανεικός στην Ανόρθωση και γνωρίζει την αποθέωση από τον Τύπο της Κύπρου.

Ο Μανθάτης που έχει «κερδίσει» τον Κετσπάγια

Στην πρόσφατη επίσκεψη του στον Ρέντη ο Βαγγέλης Μαρινάκης τα… έχωσε στους ποδοσφαιριστές της Κ19 του Ολυμπιακού. Στα όσα τους είπε αναφέρθηκε και σε ποδοσφαιριστές που έχουν αναδειχτεί από την Ακαδημία και κάνουν καριέρα είτε στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό.

Ανέφερε και τον Γιώργο Μανθάτη, ο οποίος έχει παραχωρηθεί δανεικός στην Ανόρθωση. Κατά σύμπτωση αυτές τις ημέρες γίνεται μεγάλος ντόρος στην Κύπρο για τον 22χρονο ακραίο επιθετικό που ανήκει στον Ολυμπιακό και παίζει με τη μορφή του δανεισμού στην Ανόρθωση.

Τα κυπριακά Μέσα αποθεώνουν τον Μανθάτη, ο οποίος όταν πήγε στην Ανόρθωση δεν θεωρούνταν πρώτη επιλογή. Στη θέση του υπάρχουν ποδοσφαιριστές όπως ο Νίκος Καλτσάς και ο Τορνίκε Οκριασβίλι, οι οποίοι έχουν καπαρωμένες τις θέσεις και θεωρούνταν δύσκολο να βρει χρόνο ο Έλληνας άσος.

Κι όμως το τελευταίο διάστημα έχει κερδίσει τον Τιμούρ Κετσπάγια. Λόγω του τραυματισμού του Οκριασβίλι ο Μανθάτης πήρε χρόνο στην Ανόρθωση. Με τις εμφανίσεις του κατάφερε όχι απλά να καλύψει το κενό του συμπαίκτη του, αλλά να δείξει ότι είναι παίκτης που μπορεί να σταθεί σε αυτό το επίπεδο.

Συνεχίζει, μάλιστα να παίζει βασικός στην ομάδα του με τον κυπριακό Τύπο να υμνεί τον παίκτη που πήγε στην Ανόρθωση ως δεύτερη επιλογή και πλέον έχει κερδίσει φανέλα βασικού.