Εμιλιάνο Σάλα: Τα γενέθλια και το συγκλονιστικό μήνυμα για τον αδικοχαμένο άσο! (vids)

Ο Εμιλιάνο Σάλα την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου θα γιόρταζε τα γενέθλια του αλλά η μοίρα τα έφερε αλλιώς και η αδερφή του έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα για τον αδικοχαμένο άσο.

Εμιλιάνο Σάλα: Τα γενέθλια και το συγκλονιστικό μήνυμα για τον αδικοχαμένο άσο!  (vids)

Ο Εμιλιάνο Σάλα την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου θα γιόρταζε τα 29α γενέθλια του αλλά η μοίρα τα έφερε αλλιώς για τον άτυχο ποδοσφαιριστή.

Το Piper Malibu που θα τον πήγαινε στο Κάρντιφ και τη νέα του ομάδα εξαφανίστηκε πάνω από τη Μάγχη στην τοποθεσία Γκέρνζνι στις 21 Ιανουαρίου του 2019 και λίγες μέρες αργότερα, συγκεκριμένα στις 7 Φεβρουαρίου βρέθηκε η σωρός του Αργεντινού σέντερ φορ.

Οι οικογένεια του λίγους μήνες αργότερα είδε και τον πατέρα του Σάλα να φεύγει από τη ζωή σε ηλικία μόλις 56 ετών μη μπορώντας προφανώς να αντέξει το χαμό του γιου του.

Η αδερφή του πάντως δεν ξεχνάει ποτέ τον Εμιλιάνο που πραγματικά ήταν από τους ανθρώπους που κανείς δεν τους χαρίστηκε στη ζωή και πάλεψε πολύ για να κερδίσει την μεταγραφή του από την Ναντ στην Κάρντιφ.

Η Ρομίνα λοιπόν σκεπτόμενη πως η 31η Οκτωβρίου θα ήταν ημέρα χαράς για την οικογένεια της λόγω του Σάλα ανέβασε ένα μήνυμα στο instagram στο οποίο έγραψε:

«Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν τόσο μεγάλο πόνο. Ευτυχισμένα γενέθλια αδερφέ!! Όπου και αν είσαι, δώσε μας τη δύναμη για να συνεχίσουμε.

Θα ήθελα να ήταν όλα διαφορετικά. Σου υπόσχομαι πως δεν θα σταματήσουμε ποτέ, μέχρι τέλους. Φιλιά στον παράδεισο».

Να θυμίσουμε ότι ο Εμιλίανο Σάλα την ώρα που πέταγε για την Ουαλία ένοιωθε ότι κάτι δεν πάει καλά και το είχε αναφέρει σε μήνυμα προς τους φίλους του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αν κάτι δεν πάει καλά, θα ξέρετε ότι πρέπει να με ψάξετε».

Δείτε ένα video με το χρονικό της τραγωδίας του Σάλα: