Έξαλλος Κλοπ για League Cup: «Δεν θα παίξουμε στην επόμενη φάση»

Ο Γιούργκεν Κλοπ ξέσπασε μετά την πρόκριση της Λίβερπουλ επί της Άρσεναλ στο League Cup, τονίζοντας ότι η ομάδα του δεν θα αγωνιστεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, αν δεν βρεθεί λύση με τις ημερομηνίες των αγώνων.

Έξαλλος Κλοπ για League Cup: «Δεν θα παίξουμε στην επόμενη φάση»

Η Λίβερπουλ απέκλεισε την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του League Cup Αγγλίας μετά το χορταστικό 5-5. Στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Γιούργκεν Κλοπ τόνισε ότι η ομάδα του δεν θα κατέβει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, αν δεν βρεθεί λύση με τις ημερομηνίες.

Ποιες ημερομηνίες; Τα προημιτελικά του Carabao Cup είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν στις 16 Δεκεμβρίου, ημερομηνία κατά την οποία η Λίβερπουλ θα μεταβεί στο Κατάρ για να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων:

«Εάν δεν βρουν ημερομηνία για εμάς, σωστή, και όχι πριν από τις 3:00 τα Χριστούγεννα, τότε δεν θα παίξουμε. Πρέπει να τα σκεφτόμαστε αυτά. Εάν έχουν μία λίστα αγώνων που μία ομάδα δεν μπορεί να συμμετέχει σε όλα τα ματς, τότε πρέπει να σκεφτούν τη λίστα. Ελπίζω ν' αρχίσει τώρα. Αυτό πιστεύω πως είναι το δίκαιο. Είναι ολοφάνερο το πρόβλημα τώρα. Δεν θα γίνουμε εμείς θύματα του προβλήματος. Παίξαμε και θέλαμε να κερδίσουμε. Το κάναμε. Εάν δεν βρουν ημερομηνία για την επόμενη φάση, εμείς δεν θα κατεβούμε στον επόμενο γύρο και ο αντίπαλος μας ας περάσει έτσι ή ας παίξει η Άρσεναλ. Πιστεύω πως πολλοί άνθρωποι της Premier League έβλεπαν το ματς στην τηλεόραση και ήλπιζαν ότι η Άρσεναλ μπορεί να το κάνει. Συγγνώμη...», ήταν τα λόγια του Γερμανού τεχνικού.