Γκουαρντιόλα για Τσάβι: Αργά ή γρήγορα θα είναι προπονητής της Μπαρτσελόνα

Ο Πέπ Γκουρντιόλα τόνισε σε συνέντευξή του πως στο πρόσωπο του Τσάβι Ερνάντεθ βλέπει τον επόμενο προπονητή της Μπαρτσελόνα.

Γκουαρντιόλα για Τσάβι: Αργά ή γρήγορα θα είναι προπονητής της Μπαρτσελόνα

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι βέβαιος πως ο πρώην ποδοσφαιριστής του στην Μπαρτσελόνα Τσάβι Ερνάντεθ αργά ή γρήγορα να αναλάβει τα ηνία των «μπλαουγκράνα».

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι συγκεκριμένα δήλωσε στο «Catalunia Radio» πως ο Τσάβι ακόμα είναι νέος αλλά καταλαβαίνει το ποδόσφαιρο και αργά η γρήγορα θα ηγηθεί των προσπαθειών της ομάδας της Βαρκελώνης.

Ο Γκουαρντιόλα μεταξύ άλλων μίλησε και για το δικό του πέρασμα από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα, κατά τη διάρκεια του οποίου μάλιστα η ομάδα έπαιξε εξαιρετικά και τόνισε ότι η φοβερή χημεία των παικτών έπαιξε το ρόλο της για το φανταστικό ποδόσφαιρο που έπαιζε η ισπανική ομάδα τότε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκουαρντιόλα:

Για τον Τσάβι και την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα: «Αργά ή γρήγορα θα συμβεί. Είναι ακόμα πολύ νέος, αλλά θα συμβεί. Καταλαβαίνει το ποδόσφαιρο, έχει πολύ πάθος και αφιερώνεται σε αυτό που κάνει. Είναι γενναίος και ξεκάθαρος»

Για το δικό του πέρασμα από την Μπαρτσελόνα και το εκπληκτικό ποδόσφαιρο εκείνη την περίοδο: «Πέρασα υπέροχα. Μεταξύ των αγώνων δεν υπήρχε πολύς χρόνος για διασκέδαση, ωστόσο κατά τη διαδικασία του χτισίματος της ομάδας παρατηρούσα ότι οι αλλαγές λειτουργούσαν και ότι όλα έβαιναν καλώς. Έβλεπα τη συμπεριφορά μεταξύ των ποδοσφαιριστών, τη χημεία που αναπτυσσόταν και τον σεβασμό τους για τη φανέλα»