Ντόρτμουντ: Γιατί απαγόρευσε τις αγκαλιές μεταξύ των παικτών της

Η Ντόρτμουντ έχει πληγεί από απουσίες βασικών παικτών το τελευταίο διάστημα λόγω της εξάπλωσης ενός ιού που έχει πλήξει την ομάδα.

Ντόρτμουντ: Γιατί απαγόρευσε τις αγκαλιές μεταξύ των παικτών της

Το φετινό ξεκίνημα της Ντόρτμουντ σίγουρα δεν είναι αυτό που περίμενε, καθώς στο πρωτάθλημα είναι στο -3 από την πρωτοπόρο Γκλάντμπαχ και στο Τσάμπιονς Λιγκ την περασμένη εβδομάδα έχασε από την Ίντερ, συνολικά μετρώντας μόλις δυο νίκες στα τελευταία οκτώ ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Εκτός όμως από τα αρνητικά αποτελέσματα έχει να αντιμετωπίσει και έναν ιό που έχει εξαπλωθεί στα αποδυτήρια της ομάδας και έχει ρίξει νοκ αουτ βασικούς παίκτες.
Συγκεκριμένα, ο Μάριο Γκέτσε έχασε λόγω ίωσης το ματς με την Γκλάντμπαχ, ο Μάρκο Ρόις αυτό με την Ίντερ και ο Ρόμαν Μπούρκι τον αγώνα με την Σάλκε το περασμένο Σάββατο(26/10) και ο Λουσιέν Φαβρ αποφάσισε να πάρει τα μέτρα του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Gazzetta dello sport, οι Βεστφαλοί βρήκαν μια λύση για να σταματήσουν αυτά τα προβλήματα, με τον Φαβρ να απαγορεύει ρητά στους παίκτες του να χαιρετιούνται ενώνοντας τις παλάμες τους αλλά και να αγκαλιάζονται.

Δείτε το δημοσίευμα: