Σισοκό: «Υπάρχουν και θετικά, παρά την ήττα από τη Λίβερπουλ»

Οι Μούσα Σισοκό και Πάουλο Καζανίγκα δεν έκρυψαν την απογοήτευσή τους για την ήττα στο Άνφιλντ, όμως υποστήριξαν ότι υπάρχουν και θετικά στοιχεία.

Σισοκό: «Υπάρχουν και θετικά, παρά την ήττα από τη Λίβερπουλ»

Η Τότεναμ δεν βρίσκεται σε καλό... φεγγάρι, κάτι που μαρτυρούν τα αποτελέσματά της στο Champions League και κυρίως στην Premier League, με πιο πρόσφατο εξ αυτών την ήττα από τη Λίβερπουλ.

Λίβερπουλ - Τότεναμ 2-1: Ανατροπή με Χέντερσον και Σαλάχ (highlights)

Με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, τα «σπιρούνια» βρέθηκαν πλέον στην 11η θέση της κατάταξης, γεγονός διόλου κολακευτικό για μια ομάδα που την περασμένη σεζόν τερμάτισε 4η και πριν από μερικά χρόνια διεκδίκησε επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα από Τσέλσι και Λέστερ.

Παρά την ήττα στο «Άνφιλντ», η οποία σκόρπισε εύλογα απογοήτευση στις τάξεις της ομάδας, οι παίκτες των «πετεινών» βρήκαν θετικά στοιχεία, τονίζοντας ότι το κλαμπ μπορεί να συνέλθει αγωνιστικά μέσω σκληρής δουλειάς.

Χαρακτηριστική η ατάκα του Μούσα Σισοκό, ο οποίος μάλιστα έχει αγωνιστεί βασικός σε όλα τα φετινά παιχνίδια της Τότεναμ στην Αγγλία:

«Έχω παίξει σε όλα τα ματς και αυτό με ικανοποιεί, όμως όποιον και να ρωτήσεις στην ομάδα (σ. μετά το ματς με τη Λίβερπουλ) θα σου πει ότι είναι απογοητευμένος. Τα αποτελέσματα τελευταία δεν είναι καλά για μας, όμως υπάρχουν και θετικά. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Είμαστε όλοι μαζί και θέλουμε όλοι μας τις επιτυχίες. Θα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να δουλέψουμε και είμαι σίγουρος ότι θα ακολουθήσουν καλά πράγματα».

Στο ίδιο... μήκος κύματος και η τοποθέτηση του γκολκίπερ Πάουλο Καζανίγκα, ο οποίος πραγματοποίησε αρκετές σωτήριες επεμβάσεις στο «Άνφιλντ», όμως δεν ήταν αρκετές:

«Στο τέλος, οι τρεις βαθμοί έμειναν στο "Άνφιλντ" και είμαστε όλοι απογοητευμένοι. Προσπαθήσαμε μέχρι τέλους να το γυρίσουμε, δεν τα καταφέραμε, όμως πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε και να δουλεύουμε σκληρά. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Όταν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό, τα βλέπεις όλα αρνητικά, όμως υπάρχουν και μερικά θετικά που μπορούμε να κρατήσουμε».