Ζιντάν: «Ο Μπέιλ δεν έχει πεί ότι θέλει να φύγει»

Ο Ζινεντίν Ζιντάν στην συνέντευξη τύπου για το εντός έδρας ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με την Λεγανές ξεκαθάρισε τις καλές του σχέσεις με τον Γκάρεθ Μπέιλ.

Ζιντάν: «Ο Μπέιλ δεν έχει πεί ότι θέλει να φύγει»

Συνέντευξη τύπου ενόψει του εντός έδρας ματς της Τετάρτης(30/10) της Ρεάλ Μαδρίτης με την Λεγανές παραχώρησε ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Οι περισσότερες ερωτήσεις που έγιναν στον Γάλλο τεχνικό αφορούσαν το θέμα που προέκυψε με τον Γκάρεθ Μπέιλ και την περίπτωση αποχώρησης του με προορισμό την κινέζικη Σανγκάη Σενχούα,όμως ο Ζιζού δήλωσε άγνοια για αυτό το θέμα, τονίζοντας πως έχει καλές σχέσεις μαζί με τον Ουαλό μεσοεπιθετικό,παρά τα σενάρια που λένε το αντίθετο.

Συγκεκριμένα ο Ζιντάν ανέφερε:

«Λέγονται πολλά πράγματα. Εμείς έχουμε μια καλή σχέση. Στην τελική ανάλυση το πιο σημαντικό είναι να είναι έτοιμος και στο 100%, τότε ξέρουμε τι παίκτης είναι. Είναι ένα προσωπικό του θέμα (σ.σ. το ταξίδι στο Λονδίνο) έχοντας την άδεια από τον σύλλογο. Δεν υπάρχει κάποια ιστορία. Πήγε εκεί από το στιγμή που δεν θα ήταν διαθέσιμος. Ποτέ δεν έχει πει ότι θέλει να φύγει. Όταν μπορεί να προπονηθεί, προπονείται και όταν μπορεί να παίξει, παίζει και έχει αγωνιστεί αρκετά τη φετινή σεζόν. Μίλησε με τον σύλλογο. Εγώ δεν μπορώ να πω τι ειπώθηκε. Ήταν ένα προσωπικό θέμα και είχε την άδεια από την ομάδα»

Ρεάλ Μαδρίτης: Οδεύει προς Κίνα ο Μπέιλ τον Ιανουάριο