Αποθέωση για Νότιγχαμ και Βαγγέλη Μαρινάκη από βρετανικά Μέσα! (pics)

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει επιδείξει ιδιαίτερη φιλανθρωπική δράση το τελευταίο διάστημα, με την ομάδα ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη να παραδίδει 3.000 μερίδες φαγητού σε άπορους κατοίκους της αγγλικής πόλης. 

Αποθέωση για Νότιγχαμ και Βαγγέλη Μαρινάκη από βρετανικά Μέσα! (pics)

Το φιλανθρωπικό της πρόσωπο δείχνει τις τελευταίες μέρες η Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία έπειτα από εντολή του ιδιοκτήτη της, κ.Βαγγέλη Μαρινάκη, μοίρασε συνολικά 3.000 μερίδες φαγητού σε άστεγους και άπορους κατοίκους του Νότιγχαμ, το περασμένο Σάββατο (27/10) μετά την αναβολή του παιχνιδιού με την Ρέντινγκ στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Championship.

Φυσικά αυτή η κίνηση δεν έμεινε ασχολίαστη από τα βρετανικά Μέσα, τα οποία μίλησαν με διθυραμβικά λόγια τόσο για τον σύλλογο όσο και για τον ίδιο τον μεγαλομέτοχο του αγγλικού συλλόγου!

Πιο συγκεκριμένα, δύο από τα διασημότερα Μέσα στο Νησί, το CNN και το BBC, έδωσαν το μεγαλύτερο βάρος σε αυτή την κίνηση, με το πρώτο να αποκαλεί την Νότιγχαμ και «Ρομπέν των Δασών»!

Επίσης, στην κάμερα του CNN μίλησε και ο αθλητικός διευθυντής της Φόρεστ, Τζόνι Όουεν, τονίζοντας αρχικά: «Αυτού του είδους οι πρωτοβουλίες είναι υψίστης σημασίας για τον σύλλογό μας. Γίνονται με εντολή του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος προσπαθεί να βοηθήσει την τοπική κοινωνία»

Ενώ συμπλήρωσε: «Προσφέροντας αυτά τα τρόφιμα μπορέσαμε να βοηθήσουμε όσους το χρειάζονται περισσότερο στην τοπική κοινωνία του Νότιγχαμ. Εκείνους που είναι άστεγοι και δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες τους. Θα είμαστε δίπλα τους και θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε τη βοήθειά μας».

Οι αναφορές και των υπολοίπων αγγλικών σάιτ για την φιλανθρωπική αυτή δράση: