Ξέσπασε με «πεντάρα» ο Ερυθρός Αστέρας (vids)

Ο Ερυθρός Αστέρας διέλυσε με 5-0 τη Ράντνικ και αντέδρασε μετά τη συντριβή από την Τότεναμ στο Λονδίνο.

Ξέσπασε με «πεντάρα» ο Ερυθρός Αστέρας (vids)

Ο Ερυθρός Αστέρας άφησε πίσω του τη βαριά ήττα από την Τότεναμ και έβγαλε αντίδραση στην αναμέτρηση με αντίπαλο τη Ράντνικ για το πρωτάθλημα. Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς ξέσπασε και επικράτησε με σκορ 5-0 παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Σε αυτό το ματς ο Πάβκοφ επέστρεψε στην κορυφή της επίθεσης, ενώ ο Μπεν έπαιξε σε ρόλο αντί-Μάριν και τα πήγε εξαιρετικά. Στα άκρα της επίθεσης ο Μιλόγεβιτς ξεκίνησε με τους Ματέο Γκαρσία και Άλεξ Βουκάνοβιτς. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ από τη Σερβία ο Αστέρας παρά τη μεγάλη σε έκταση νίκη του είχε αρκετά κενά διαστήματα στο παιχνίδι του.

Ο Ερυθρός Αστέρας άνοιξε πολύ γρήγορα το σκορ, αφού μόλις στο 5’ ο Πάβκοφ ευστόχησε από τα έντεκα βήματα και έδωσε προβάδισμα στους πρωταθλητές Σερβίας. Στο 12’ ήταν η σειρά του Βουκάνοβιτς να σκοράρει και να κάνει το 0-2 για την ομάδα του. Οι «ερυθρόλευκοι» καθάρισαν γρήγορα το ματς και στο 38’ ο Μπεν ευστόχησε σε πέναλτι για το 0-3. Εκεί τελείωσαν τα πάντα.

Ο ποδοσφαιριστής που έκανε τη διαφορά για την ομάδα του Βελιγραδίου ήταν ο Μπεν, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνισε σε αντίθεση με τον Ματέο Γκαρσία, ο οποίος ανέβασε την απόδοση του στην επανάληψη. Στο 57’ ο Μπεν έκανε το 0-4 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, ενώ στο 62’ ο Ματέο διαμόρφωσε το τελικό 0-5. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη ήταν εξαιρετικός στην επανάληψη, αλλά παρόλα αυτά στο 69’ αντικαταστάθηκε.

Ερυθρός Αστέρας (4-2-3-1): Πόποβιτς – Γκάιτς, Πανκόφ, Ντέγκενεκ, Ρόντιτς (79’ Ίβανιτς) – Γιόβαντσιτς (46’ Πέτροβιτς), Κάνιας – Γκαρσία (69’ Κρστοβιτς), Μπεν, Βουκάνοβιτς – Πάβκοφ.