Μπάγερν: Η κριτική στον Κόβατς και τα κενά στην άμυνα

Ξέσπασε κατά του Τύπου ο Νίκο Κόβατς, ενώ αναζητεί λύσεις για τα κενά στην άμυνα της Μπάγερν Μονάχου.

Μπάγερν: Η κριτική στον Κόβατς και τα κενά στην άμυνα

Η Μπάγερν Μονάχου δεν βρίσκεται στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα με αποτέλεσμα αυτό να προκαλέσει την κριτική των Μέσων Ενημέρωσης. Ο Νίκο Κόβατς βρέθηκε στο επίκεντρο της σκληρής κριτικής των Γερμανών δημοσιογράφων.

Το Σάββατο η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται την Ουνιόν Βερολίνου και στη συνέντευξη της Παρασκευής ο Κροάτης τεχνικός περισσότερο τα έβαλε με τον Τύπο. Ο Κόβατς δεν μπορεί να ανεχτεί την σκληρή κριτική που ασκείται στην ομάδα του αν και η σεζόν είναι στο ξεκίνημα της.

«Δεν είναι σωστό να αμφισβητούμε τα πάντα μετά από οκτώ αγώνες. Δεν είναι σωστό να γίνεται ούτε στο Μόναχο, ούτε πουθενά αλλού. Αυτό δείχνει έλλειψη σεβασμού», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από ‘κει και πέρα έχει ανοίξει μεγάλη κουβέντα για το πως θα καλυφθούν τα κενά των Ζούλε, Ερνάντεζ. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο υποψήφιος να πάρει παιχνίδια στα πόδια του είναι ο Λαρς Λούκας, ο οποίος έχει παίξει ήδη σε δύο παιχνίδια της Μπουντεσλίγκα. Βέβαια όπως αναφέρουν οι Γερμανοί ο Κόβατς δεν έχει δείξει πως είναι προπονητής που δίνει ευκαιρίες σε ταλέντα.