Τραυματίας στη Μπόκα ο Σολδάνο

Ο Αργεντινός επιθετικός που είναι δανεικός από τον Ολυμπιακό δεν έπαιξε στο ντέρμπι με τη Ρίβερ Πλέιτ.  

Τραυματίας στη Μπόκα ο Σολδάνο

Τα ξημερώματα της Τετάρτης η Μπόκα Τζούνιορς υποδέχτηκε τη Ρίβερ Πλέιτ στο clasico της Αργεντινής. Ούτε στην ενδεκάδα, αλλά ούτε και στον πάγκο των «Γενοβέζων» βρισκόταν ο Φράνκο Σολδάνο. Οι απαιτήσεις απ’ αυτόν ήταν πολύ υψηλότερες και είναι αλήθεια πως στα τελευταία ματς η απόδοση του δεν είναι σε υψηλά στάνταρ.

Ο αποκλεισμός του από την αποστολή της Μπόκα για το ματς με τη Ρίβερ δεν είχε να κάνει με την απόδοση του. Στην τελευταία προπόνηση της ομάδας του πριν το ματς με τη μεγάλη της αντίπαλο ο Σολδάνο εγκατέλειψε το πρόγραμμα.

Ένας μυϊκός τραυματισμός ήταν αυτός που τον κράτησε εκτός από την αναμέτρηση με τη Ρίβερ. Μάλιστα όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στην Αργεντινή το ιατρικό επιτελείο της Μπόκα έκανε τα πάντα για να τον έχει στη διάθεση του ο Γκουστάβο Αλφάρο, αλλά ήταν αδύνατο να προλάβει ο παίκτης.

Ακόμα και υγιής να ήταν, ο Σολδάνο δεν θα ξεκινούσε βασικός στο παιχνίδι με τη Ρίβερ Πλέιτ. Τέβες και Αμπίλα συνέθεσαν το επιθετικό δίδυμο και η μοναδική επιλογή που υπήρχε στον πάγκο ήταν ο Ουρτάδο, ο οποίος μάλιστα μπήκε στο παιχνίδι στο 61’ και σημείωσε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Ακόμα, πάντως δεν έχει ξεκαθαρίσει το χρονικό διάστημα που θα μείνει εκτός δράσης ο Φράνκο Σολδάνο.