Μήτρογλου: «Ήρωας εγώ;»

Έχουν αλλάξει τα δεδομένα για τον Έλληνα φορ στην Μασσαλία και αυτό βγαίνει προς τα έξω. 

Μήτρογλου: «Ήρωας εγώ;»

Με αφορμή την αποψινή αναμέτρηση της Μαρσέιγ με τη Σάλτσμπουργκ για τα ημιτελικά του Europa League, κορυφαία ΜΜΕ από την Γαλλία κάνουν αφιερώματα στον Κώστα Μήτρογλου.

Τελευταίο το RTL που έχει θέμα με τίτλο: «Από το μηδέν, ήρωας» κι αναφέρει τις δυσκολίες που έχει περάσει ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού και πώς έκανε το Βελοντρόμ να τον χειροκροτεί. Τον χαρακτηρίζει, ως τον καλύτερο αναπληρωματικό που ήρθε από τον πάγκο και σημείωσε τέσσερα γκολ.

Ο Κώστας Μήτρογλου δήλωσε στο ίδιο δίκτυο: «Έφτασα τραυματίας, χωρίς να προετοιμαστώ, σε μια νέα χώρα, ένα νέο πρωτάθλημα. Για εμένα είναι φυσιολογικό. Πρέπει να είσαι δυνατός. Στις μεγάλες ομάδες, είναι φυσιολογικό να υπάρχει κριτική. Ακόμα και οι καλύτεροι παίκτες στον κόσμο αποδοκιμάζονται»

Και συνέχισε: «Δεν θέλω να είμαι ένας ήρωας. Αν έχω την ευκαιρία να σκοράρω και αυτό βοηθά την ομάδα, όλα καλά. Αλλά δεν σκέφτομαι ως σωτήρας».

Όλα αυτά τα εγκωμιαστικά σχόλια για τον Κώστα Μήτρογλου μόνο τυχαία δεν γίνονται καθώς ο Έλληνας διεθνής ψηφίστηκε παίχτης του μήνα από την L'Equipe συγκεντρώνοντας το ποσοστό 31% των προτιμήσεων των οπαδών. Ο φορ της Μαρσέιγ δείχνει να είναι «on fire» σκοράροντας ακατάπαυστα και με τις εμφανίσεις του τον τελευταίο μήνα έφτασε τα 9 γκολ σε 21 συμμετοχές του με τα χρώματα της ομάδας του. Μέχρι και ο παλαίμαχος φορ της Μαρσέιγ, Ντουγκαρί μάσησε τα λόγια του όταν άρχισε να βλέπει τον κατακριτέο Μήτρογλου να σκοράρει παραδέχοντας πως τα στατιστικά του είναι πολύ καλά.