Μιλιβόγιεβιτς: Στο γήπεδο στο πλευρό του Ερυθρού Αστέρα με την Τότεναμ! (pic)


Ο αρχηγός της Κρίσταλ Πάλας και τέως χαφ του Ολυμπιακού, Λούκα Μιλιβόγεβιτς, θα είναι παρών στο σημερινό ματς, όπου η πρώην ομάδα του, Ερυθρός Αστέρας αντιμετωπίζει την Τότεναμ!

Μιλιβόγιεβιτς: Στο γήπεδο στο πλευρό του Ερυθρού Αστέρα με την Τότεναμ! (pic)

«Το αίμα νερό δε γίνεται» λέει ο θύμοσοφος λαός κι ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς αποδεικνύει ότι η συγκεκριμένη ρήση έχει βάση και στη Σερβία, απ' όπου έλκει την καταγωγή του.

Ο 28χρονος αρχηγός της Κρίσταλ Πάλας - και πρώην του Ολυμπιακού (2014-17) - έχει διατελέσει για μια σεζόν παίκτης του Ερυθρού Αστέρα (2012-13) και μιλώντας για το σημερινό ματς των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου, με την Τότεναμ, στο Λονδίνο, αποκάλυψε ότι θα είναι παρών ενώ δεν άφησε περιθώριο αμφισβήτησης για το ποιον θα υποστηρίζει: «Φυσικά και θα βρίσκομαι στο γήπεδο για να υποστηρίξω τον Ερυθρό Αστέρα. Θα βρίσκομαι με τα παιδιά μου και τον πατέρα μου».

Μάλιστα, o «Μίλι», διατράνωσε την πίστη του ότι οι πρωταθλητές Σερβίας μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα στην Αγγλική πρωτεύουσα, στην σημερινή αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του Champions League. Του γκρουπ του Ολυμπιακού.

Ο διεθνής Σέρβος μέσος επέστησε την προσοχή στους παίκτες του Βλάνταν Μιλόγιεβιτς στο ξεκίνημα του αγώνα εκτιμώντας ότι αν κρατήσουν τότε, προϊόντος του χρόνου το ματς θα έρχεται στα μέτρα τους!

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Το πιο σημαντικό είναι να αντέξει ο Ερυθρός Αστέρας στο ξεκίνημα και να αποφύγει τα λάθη που μπορούν να κοστίσουν. Όσο κυλάει ο χρόνος θα είναι πιο εύκολο. Μπορούν να κάνουν το παιχνίδι τους και να αμυνθούν σωστά. Οι αμυντικοί της Τότεναμ βγαίνουν ψηλά κάτι που μπορούν να εκμεταλλευτούν τα εξτρέμ του Ερυθρού Αστέρα».