Μάντσεστερ Γ. - Λίβερπουλ 1-1: O Λαλάνα έσωσε τους «κόκκινους» (highlights)

Ο Άνταμ Λαλάνα σκόραρε στο 85΄και η Λίβερπουλ πήρε πολύτιμο βαθμό (1-1) στο «Ολντ Τράφορντ» από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Μάντσεστερ Γ. - Λίβερπουλ 1-1: O Λαλάνα έσωσε τους «κόκκινους» (highlights)

H Λίβερπουλ προερχόταν από σερί 17 νικών. Δεν νίκησε στο «Ολντ Τράφορντ» αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς ικανοποιημένη είναι αφού δεν έχασε και κράτησε απόσταση έξι βαθμών από τη Σίτι.

Η Λίβερπουλ είχε το πάνω χέρι στο ματς αλλά βρήκε απέναντί της τον Ντε Χέα που έκανε σωτήριες αποκρούσεις στα σουτ των Βαϊνάλντουμ και Φιρμίνο.

Όμως στο 36’ η Γιουνάιτεντ βγήκε στην κόντρα και ο Ράσφορντ από κοντά πλάσαρε για το 1-0. Ο διαιτητής συμβουλεύτηκε τον VAR αν είχε γίνει νωρίτερα φάουλ στον Οριγκί και μέτρησε κανονικά το γκολ.

Στο 44’ ο Μανέ σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε από τον VAR καθώς ο Σενεγαλέζος είχε κατεβάσει με το χέρι την μπάλα.

Kι αφού και οι δυο ομάδες έχασαν ευκαιρίες στο β΄ημίχρονο στο 85’ ο Ρόμπερτσον έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Λαλάνα από κοντά ισοφάρισε.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Ντε Χέα, Γουάν Μπισάκα, Γιανγκ, Ρόχο, Λίντελεφ, Μαγκουάιρ, Φρεντ, Περέιρα (90+4' Ουίλιαμς), ΜακΤόμινεϊ, Τζέιμς, Ράσφορντ (84’ Μαρσιάλ)

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Άρνολντ, Ρόμπερτσοον, Ματίπ, Φαν Ντάικ, Φαμπίνιο, Βαϊνάλντουμ, Χέντερσον (71’ Λαλάνα), Μανέ, Φιρμίνο, Οριγκί(60’ Τσάμπερλεϊν)