Μέσι: «Ο Κριστιάνο έδινε μεγαλύτερη αξία στο Μπαρτσελόνα - Ρεάλ»

Στο γεγονός ότι με την παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο τα «clasicos» ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης είχαν μεγαλύτερη αξία, στάθηκε σε δηλώσεις του ο Λιονέλ Μέσι. 

Μέσι: «Ο Κριστιάνο έδινε μεγαλύτερη αξία στο Μπαρτσελόνα - Ρεάλ»

Ο Λιονέλ Μέσι παραχώρησε συνέντευξη στο πρόγραμμα «Perros de la Calle» του ραδιοφωνικού σταθμού της Αργεντινής «Metro 95.1». Ο σούπερ σταρ των «μπλαουγκράνα», μίλησε μεταξύ άλλων για τα παιχνίδια ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και τον Νεϊμάρ. Επίσης, υποστήριξε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδινε μεγαλύτερη αξία στα ντέρμπι των «μπλαουγκράνα» με τους «μερένγκες», όσο ο Πορτογάλος ήταν παίκτης της Ρεάλ.

«Ήταν όμορφο όταν ο Κριστιάνο ήταν στην Primera. Έκανε τα clasicos ιδιαίτερα και τους έδινε μεγαλύτερη αξία. Δεν ξέρω αν ο γιος του Κριστιάνο είναι φανατικός οπαδός μου. Και οι δικοί μου οι γιοι τον φωνάζουν Κριστιάνο, όταν τον βλέπουν στην τηλεόραση. Είναι παιδιά και τους αρέσει το ποδόσφαιρο», τόνισε ο Αργεντινός σταρ.

Για τον Νεϊμάρ: «Είναι δύσκολο να έρθει. Πρώτα από όλα γιατί είναι δύσκολο να φύγει, έπειτα για τον τρόπο που έφυγε. Υπάρχει κόσμος στην ομάδα που δεν τον θέλει. Ο Νέι είναι από τους καλύτερους του κόσμου».

Για το αν βλέπει τα παιδιά του στο ποδόσφαιρο: «Θα ήθελα να κάνουν ό,τι θέλουν. Στον Τιάγκο αρέσει το ποδόσφαιρο και λέει ότι θέλει να παίξει. Ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι δύσκολος και πολλοί δεν έχουν την τύχη να φθάσουν ψηλά. Ο Τιάγκο βλέπει πολλά video στο YouTube και ανακαλύπτει πράγματα».