Οι λόγοι που δεν σκόραρε ο Μπεργκ

Ο Μάρκους Μπεργκ με δηλώσεις του εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν έβρισκε δίχτυα στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου.

Οι λόγοι που δεν σκόραρε ο Μπεργκ

Το πολύ άσχημο ξεκίνημα του Μάρκους Μπεργκ στη σεζόν προκάλεσε την έντονη και σκληρή κριτική προς το πρόσωπο του. Ακόμα και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είχε μιλήσει επικριτικά για τον συμπατριώτη του.

Ο Μπεργκ σκόραρε με την Εθνική ομάδα της Σουηδίας, ενώ έχει αρχίσει να βρίσκει δίχτυα και με την Κράσνονταρ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχει αλλάξει προς το καλύτερο και η ψυχολογία του.

Με δηλώσεις του δίνει εξηγήσεις για το τι είχε φταίξει στο ξεκίνημα της σεζόν και δεν είχε καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα. «Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω γιατί αρχικά δεν σκόραρα και δεν θέλω να δικαιολογηθώ για αυτό. Είναι δύσκολο όταν δεν έχεις κάνει προετοιμασία να παίξεις σε υψηλό επίπεδο. Τα πρώτα παιχνίδια στο ξεκίνημα της σεζόν ήταν κόντρα σε δύσκολους αντιπάλους και δεν ήμουν αρκετά καλός», ανέφερε ο Μπεργκ

Στη συνέχεια τόνισε: «Πλέον παίζω σε κάθε ματς ολοένα και καλύτερα. Είμαι ικανοποιημένος με τον εαυτό μου. Έχω συνηθίσει το πρόγραμμα, όπου πρέπει να παίζω αρκετά ματς κάθε εβδομάδα. Ασφαλώς θα ήθελα να σκοράρω περισσότερα γκολ και πάντα να βοηθάω την ομάδα μου».