Επίσημο! Μοντέστο και Ανιγκό στη Νότιγχαμ Φόρεστ

Ο Φρανσουά Μοντέστο ανακοινώθηκε από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ενώ ο αγγλικός σύλλογος γνωστοποίησε και την πρόσληψη του Ζοσέ Ανιγκό.

Επίσημο! Μοντέστο και Ανιγκό στη Νότιγχαμ Φόρεστ

Ήταν γνωστό εδώ και αρκετό καιρό πως ο Φρανσουά Μοντέστο ασχολείται ενεργά με τον μεταγραφικό σχεδιασμό της Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο Κορσικανός το είχε παραδεχτεί πριν αρκετό καιρό πως έχει ενεργό ρόλο στον αγγλικό σύλλογο. Πριν λίγη ώρα η Νότιγχαμ Φόρεστ με ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως ο παλιός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού αναλαμβάνει το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Εκτός από τον Μοντέστο η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε και την πρόσληψη του Ζοσέ Ανιγκό. Ο Γάλλος ανέλαβε το πόστο του επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο Ανιγκό είχε συνεργασία με τον Ολυμπιακό τους τελευταίους μήνες και μάλιστα έχει παίξει σημαντικό ρόλο σε κάποιες μεταγραφές του καλοκαιριού. Θυμίζουμε πως ο Βαλμπουενά είχε δηλώσει ότι ο Ανιγκό τον έπεισε να έρθει στην Ελλάδα.

Τι συμβαίνει τώρα με τον Ολυμπιακό; Για τον Φρανσουά Μοντέστο δεν αλλάζει κάτι. Παραμένει επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ομάδας του Πειραιά και θα δραστηριοποιείται και στους δύο συλλόγους. Το είχε ξεκαθαρίσει και ο ίδιος πριν αρκετό καιρό ότι θα συνεχίσει να ασχολείται κανονικά με τον Ολυμπιακό. Άλλωστε πάνω από χρόνο ο Μοντέστο είναι σε διπλό ταμπλό. Ο Ανιγκό επίσημα δεν είχε κάποιον ρόλο στον Ολυμπιακό, αλλά και αυτός θα συνεχίσει να βοηθάει και να ασχολείται με μεταγραφικά θέματα της ομάδας του Πειραιά.

Η ανακοίνωση της Νότιγχαμ Φόρεστ