Το μήνυμα του Βέλλιου και ο Ολυμπιακός

Το πρώτο του γκολ στη φετινή Τσάμπιονσιπ πέτυχε ο 24χρονος επιθετικός. Τι έγραψε και τι γίνεται με τους «ερυθρόλευκους».

Το μήνυμα του Βέλλιου και ο Ολυμπιακός

Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Νότιγχαμ Φόρεστ στο φετινό πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ πέτυχε το βράδυ της Τρίτης ο Απόστολος Βέλλιος. Ο 26χρονος επιθετικός έπαιξε για δέκα λεπτά στο ματς με τη Μπάρνσλεϊ και κατάφερε στο 90’ να σκοράρει. Κατάφερε να κάνει σεφτέ σε μία σεζόν που έχει πάρει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής από τον προπονητή του.

Ο Βέλλιος ανάρτησε και μήνυμα με νόημα στα social media γράφοντας: «Καλύτερα αργά, παρά ποτέ», ανέφερε ο Έλληνας επιθετικός. Δεν έκρυβε και εκείνος τη δυσαρέσκεια του για το γεγονός πως δεν έβρισκε χρόνο τόσο καιρό με τη φανέλα της Νότιγχαμ. Το μέλλον του άλλωστε φαίνεται πως είναι μακριά από την αγγλική ομάδα, στην οποία θυμίζουμε πως βρίσκονται οι Μπουχαλάκης, Καπίνο.

Είναι πάντως μία από τις περιπτώσεις που απασχολούν τον Ολυμπιακό. Ίσως αυτό το καλοκαίρι να ντυθεί πράγματι στα «ερυθρόλευκα» ο Απόστολος Βέλλιος. Είναι μία περίπτωση που βρίσκεται ξεκάθαρα στα χέρια του Ολυμπιακού και η πρόθεση τους είναι να τον εντάξουν στο ρόστερ τους. Φυσικά περιμένουν και την σχετική έκθεση από τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος είναι ενήμερος και γι’ αυτή την περίπτωση.

Ο Βέλλιος έχει σκοράρει φέτος ακόμα μία φορά με τη Νότιγχαμ, αλλά ήταν ένα ματς Κυπέλλου. Στην εκτός έδρας ήττα με 2-1 από τη Χαλ ο 24χρονος επιθετικός είχε αγωνιστεί μόλις για εννιά λεπτά και πάλι είχε βρει δίχτυα στο τέλος (88’) του αγώνα.

Better late than never ... 90’ ?⚽️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vellios Apostolos (@apostolosvellios) στις