Βενγκέρ: «Ο Αζάρ δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον Ρονάλντο!»

Την άποψη πως ο νεοαποκτηθείς Βέλγος εξτρέμ της Ρεάλ δεν μπορεί να μπει στα... παπούτσια του Κριστιάνο Ρονάλντο, εξέφρασε ο Αλσατός τεχνικός, ο οποίος πάντως έπλεξε το εγκώμιο του Αζάρ.

Βενγκέρ: «Ο Αζάρ δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον Ρονάλντο!»

Ο Εντέν Αζάρ θα βοηθήσει σίγουρα τη Ρεάλ με την ποιότητα και την ταχύτητά του, ωστόσο δεν μπορεί να γίνει... Ρονάλντο στη θέση του Ρονάλντο. Αυτή την άποψη εξέφρασε ο Αρσέν Βενγκέρ σχολιάζοντας τις φετινές ανακατατάξεις της ομάδας της Μαδρίτης, λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Θα είναι η απάντηση στη φυγή του Ρονάλντο, αλλά όχι στο σημείο να μπορέσει να τον αντικαταστήσει, αυτό είναι σίγουρο. Δεν θα βάλει 50 γκολ μέσα σε μία σεζόν, επειδή αυτός είναι ο τρόπος που παίζουν τώρα ποδόσφαιρο».

Και συνέχισε ο Βενγκέρ: «Ο Αζάρ είναι ένας εκπληκτικός παίκτης για να δημιουργεί ευκαιρίες και μερικές φορές να τις τελειώνει, όταν χρειάζεται σε μεγάλα παιχνίδια. Δεν φοβάται κανέναν. Δεν νομίζω ότι στη Ρεάλ έχουν δει ακόμα τον πραγματικό Αζάρ».

Ο Αλσατός τεχνικός δεν δίστασε να κριτικάρει αρνητικά και την παρουσία του Καρίμ Μπενζεμά στην κορυφή της επίθεσης των «μερένγκες»: «Χρειάζονται έναν άλλον γκολτζή, επειδή ο Μπενζεμά είναι πλέον 33 ετών και αν είχαν κάποιο νεότερο μετά τον Μπενζεμά να σκοράρει, μάλλον θα τα πήγαιναν πολύ καλύτερα».