O «100άρης» Νεϊμάρ μίλησε για Εθνική Βραζιλίας και Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Νεϊμάρ έχει δεχθεί απίστευτη κριτική το τελευταίο διάστημα, όσον αφορά τις επιλογές του. Παρόλα αυτά είναι μια ξεχωριστή μέρα για αυτόν η σημερινή (10/10) καθώς στον φιλικό αγώνα της εθνικής Βραζιλίας με την Σενεγάλη ο παίκτης της Παρί θα γίνει μέλος ενός πολύ ξεχωριστού γκρουπ παικτών.

O «100άρης» Νεϊμάρ μίλησε για Εθνική Βραζιλίας και Παρί Σεν Ζερμέν

Ξεχωριστή είναι η σημερινή (10/10) ημέρα για τον Νεϊμάρ. Ο 27χρονος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, αναμένεται να αγωνιστεί στον φιλικό αγώνα με την Σενεγάλη, που θα διεξαχθεί (15:00 ώρα Ελλάδας) στο εθνικό στάδιο της Σινγκαπούρης και θα συμπληρώσει 100 συμμετοχές με την «σελεσάο».

Μάλιστα, εάν παίξει και στο φιλικό που ακολουθεί με την Νιγηρία θα «πιάσει» τον θρυλικό, Κλαούντιο Ταφαρέλ στις 101 συμμετοχές με το εθνόσημο. Παράλληλα, ο Νεϊμάρ, με τα 61 γκολ που έχει πετύχει με την εθνική ομάδα, είναι τρίτος στον πίνακα των σκόρερ και θέλει ακόμη ένα για να «πιάσει» το «φαινόμενο» Ρονάλντο και άλλα 16 για να βρεθεί στην κορυφή, όπου βρίσκεται ο «μάγος» Πελέ.

Όλα αυτά όμως, δεν φαίνεται να απασχολούν ιδιαίτερα τον Βραζιλιάνο άσο, όπως δήλωσε και στην συνέντευξη Τύπου, πριν τον σημερινό (10/10) αγώνα: «Ποτέ δεν ήθελα να σημειώνω περισσότερα γκολ ή να παίζω σε περισσότερους αγώνες, απ΄ όσα θέλει κάθε παίκτης. Οταν ένας αθλητής βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο, είναι φυσικό να βλέπει διαφορετικά τα πράγματα. Πάντα ήθελα να καταρρίπτω τα προσωπικά μου ρεκόρ. Στην Μπαρτσελόνα, ο Μέσι έχει διαφορετική μεταχείριση. Νομίζετε ότι αυτό συμβαίνει, επειδή είναι όμορφος; Οχι! Αυτό οφείλεται σε όλα όσα έχει καταφέρει. Είναι μέρος του ποδοσφαίρου».