Γερμανία - Αργεντινή: Φιλική μοιρασιά (2-2) στη Βεστφαλία (highlights)!

Γερμανία κι Αργεντινή αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 σε ένα φιλικό ματς που η κάθε μια είχε από ένα ημίχρονο. 2-0 προηγήθηκαν τα «πάντσερ» για να ισοφαρίσουν στην επανάληψη οι χωρίς τον Μέσι «γκαούτσος»

Γερμανία - Αργεντινή: Φιλική μοιρασιά (2-2) στη Βεστφαλία (highlights)!

Η αδυναμία της Γερμανίας να κερδίσει την Αργεντινή σε φιλική αναμέτρηση συνεχίστηκε και στη χθεσινή συνάντηση των «πάντσερ» με την «αλμπισελέστε» στο «Βεστφάλεν», που έληξε ισόπαλη 2-2.

Σ' ένα ματς που η κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο.

Στο πρώτο οι γηπεδούχοι που είχαν τον Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν βασικό (αντί του Μάνουελ Νόιερ) κυριάρχησαν στο κέντρο κλέβοντας μπάλες και προηγήθηκαν 2-0 με γκολ των Γκνάμπρι (15') και Χάβερτζ (22', από ασίστ του Γκνάμπρι).

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι, παρά την απουσία του (τιμωρημένου) Λιονέλ Μέσι άλλαξε σχηματισμό κι αγωνιστική εικόνα χάρη στις αλλαγές του.



Πρώτα μείωσε με το παρθενικό διεθνές τέρμα του νεοεεισελθόντα Αλάριο (66', από πάσα του Ακούνια) και στο 85' - μια ακόμη αλλαγή - ο Λούκας Οκάμπος συνδύασε το ντεμπούτο του με το πρώτο του γκολ με το εθνόσημο (χάρη και σε κόντρα στον Τσαν...), που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα

Διαιτητής: Τουρπέν (Γαλλία). Θεατές: 45.197.
ΓΕΡΜΑΝΙΑ
: Τερ Στέγκεν, Τσαν, Κοχ, Σίλε, Κλόστερμαν, Χάβερτζ (83' Ρούντι), Κίμιχ, Χάλστενμπεργκ, Μπραντ (66' Αμίρι), Γκνάμπρι (72' Σερντάρ), Βάλντσμιντ.
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Μαρκεζίν, Φόιθ, Οταμέντι, Ρόχο (46' Ακούνια), Ταγκλιαφίκο, Πέρεϊρα (76' Σαράβια), Ντε Πάουλ (92' Ροντρίγκες), Παρέδες, Κορέα (46' Οκάμπος), Ντιμπάλα (62' Αλάριο), Λαουτάρο Μαρτίνες.