«Όχι» του Γκατούζο στην Σαμπντόρια!

Ο Τζενάρο Γκατούζο απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Σαμπντόρια για συνεργασία με τους Γενοβέζους να συνεχίζουν την αναζήτηση του διαδόχου του Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο...

«Όχι» του Γκατούζο στην Σαμπντόρια!

Κλειστή βρήκε την «πόρτα» του Τζενάρο Γκατούζο ο πρόεδρος της Σαμπντόρια, Μάσιμο Φερέρο, που προσπάθησε να φέρει τον πρώην τεχνικό της Μίλαν στον πάγκο της ομάδας της Γένοβας η οποία πήρε «διαζύγιο» με τον Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο την περασμένη Δευτέρα.

Οι δύο άνδρες είχαν τηλεφωνική επικοινωνία κι εκεί ο 41χρονος Γκατούζο, παρότι είναι στο... ταμείο ανεργίας από τον φινάλε τη περασμένης χρονιάς, αφού δεν κατάφερε να βγάλει στο Champions League της Μίλαν, απάντησε αρνητικά.

Οι πληροφορίες θέλουν το συμβόλαιο που του προτάθηκε να είναι διετούς διάρκειας αλλά και να έχει τον έλεγχο των μεταγραφών, αλλά δεν στάθηκαν αρκετά για να το δελεάσουν. Άλλωστε ο Φερέρο έχει την φήμη «προπονητοφάγου»...

Πλέον το αφεντικό των «μπλουτσερκιάτι» φέρεται να στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις με επικρατέστερη εκείνη του Τζιάνι Ντε Μπιάζι, του 63χρονου πρώην εκλέκτορα της Εθνικής Αλβανίας, ενώ «παίζουν» και τα ονόματα των Μπέπε Ιακίνι και Τζίτζι Ντι Μπιάτζιο.