Βενγκέρ: «Η Μπάγερν φταίει που ο Γκνάμπρι άφησε την Άρσεναλ!»

Ο Αρσέν Βενγκέρ κατηγόρησε την Μπάγερν Μονάχου πως δελέασε τον Γκνάμπρι με μελλοντική μεταγραφή για να αρνηθεί ν' ανανεώσει με την Άρσεναλ και να πάει στην Βέρντερ Βρέμης...

Βενγκέρ: «Η Μπάγερν φταίει που ο Γκνάμπρι άφησε την Άρσεναλ!»

To παρασκήνιο της αποχώρησης του Σερζ Γκνάμπρι από την Άρσεναλ και την ένταξη του στην Μπάγερν Μονάχου αποκάλυψε ο Αρσέν Βενγκέρ.

O Aλσατός, τέως μάνατζερ των «κανονιέρηδων» έδωσε τη δική του εκδοχή για το πως ο Γερμανός εξτρέμ - που προκάλεσε αίσθηση σκοράροντας, πριν από μια βδομάδα, 4 γκολ στο 7-2 των «Βαυαρών» με την Τότεναμ, στο Λονδίνο - κατέληξε στους νταμπλούχους Γερμανίας.

Μάλιστα υποστήριξε ότι ο σύλλογος του Μονάχου παρενέβη όταν η Άρσεναλ προσπαθούσε να τον ανανεώσει και του φούσκωσε τα μυαλά υποσχόμενη μεταγραφή στο μέλλον εφόσον επέστρεφε στα πάτρια και την Βέρντερ Βρέμης.

«Προσπαθήσαμε να επεκτείνουμε το συμβόλαιο του, αλλά πιστεύω πως η Μπάγερν τον χειραγώγησε στο παρασκήνιο, λέγοντας του πως αν υπέγραφε στη Βέρντερ Βρέμης τότε, θα κατέληγε στην Μπάγερν, αργότερα κάποια στιγμή» δήλωσε ο Αλσατός στο «beIN Sports»


Όπως κι έγινε.

Έναν χρόνο μετά άφιξη του στους «πράσινους» (2016) ο Γκνάμπρι πήρε μεταγραφή στους «κόκκινους» της Βαυαρίας που τον έδωσαν δανεικό, για να «ψηθεί», στην Χόφενχαϊμ (2017-18) πριν επιστρέψει και να μονιμοποιηθεί στις τάξεις τους.

Για να προσθέσει για τον 24χρονο ο Βενγκέρ: «Πάντα ήταν ταλαντούχος αλλά του έλειπε αυτοπεποίθηση, ενίοτε. Ωστόσο τον πιστεύαμε ότι είναι παίκτης που θα πετύχει πολλά παρότι είχε προηγηθεί η κακή του εμπειρία στην Γουέστ Μπρομ όπου η αυτοπεποίθηση του καταβαραθρώθηκε. Προσπάθησα να του την ανορθώσω γιατί τον πίστευα...»

Ο Γκνάμπρι μετράει 51 συμμετοχές και 18 τέρματα, μέχρι σήμερα στην Μπάγερν Μονάχου.