Eπίσκεψη «Super 3» στην προπόνηση του Άρη! «Βγάλτε ψυχή...»

Αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών του «Super 3» είχαν συνάντηση, σε ήπιο κλίμα με τους παίκτες του Άρη στο προπονητικό κέντρο του Νέου Ρυσίου.

Eπίσκεψη «Super 3» στην προπόνηση του Άρη! «Βγάλτε ψυχή...»

Δεν ήταν μια προπόνηση σαν όλες τις άλλες, για τους παίκτες του Άρη, η χθεσινή, που προηγήθηκε του φιλικού με τον Απόλλωνα Λάρισας, στον Εύοσμο.

Αιτία η παρουσία αντιπροσωπείας των οργανωμένων οπαδών του «Super 3», που επισκέφθηκαν τις προπονητικές εγκαταστάσεις των «κιτρινόμαυρων», της Θεσσαλονίκης, στο Νέο Ρύσιο κι είχαν, με τους παίκτες, συνομιλία, σε ήπιο τόνο, όπως έγινε γνωστό.

Πριν παίξουν με την ομάδα της Θεσσαλίας οι παίκτες του Άρη άκουσαν τους εκπροσώπους του πιο φανατικού κομματιού της κερκίδας του «Κλεάνθης Βικελίδης» να τους καταθέτουν το σκεπτικισμό τους μετά από τις δύο κολλητές ήττες εντός έδρας από Λάρισα (2-3) και Ολυμπιακό (1-2), για την Super League.

«Η μόνη απαίτηση που έχει ο κόσμος του Άρη από τους παίκτες είναι να προσπαθούν και να δίνουν τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Παρά τον αποκλεισμό από την Μόλντε, ο κόσμος ήταν περήφανος και χαρούμενος μόνο και μόνο για την προσπάθεια που δείξατε στο παιχνίδι και επειδή είδε ότι οι παίκτες τα έδωσαν όλα με την ψυχή τους. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι άνεργοι ή δουλεύουν για ελάχιστα ευρώ τον μήνα και η μόνη τους χαρά είναι να έρθουν την Κυριακή στο γήπεδο να σας δουν»

Αναφέρθηκαν, επίσης στην έλευση του νέου τεχνικού: «Θα έρθει ένας καινούριος προπονητής και πρέπει όλοι να δείξετε του ότι είστε μία οικογένεια και όποια λάθη και αν γίνανε είστε διατεθειμένοι να τα αλλάξετε. Να λειτουργείτε σαν ομάδα, σαν μία οικογένεια, σαν μια γροθιά. Βγάλτε ψυχή δώστε τα πάντα μέσα στο γήπεδο και ο κόσμος θα είναι μαζί σας».

Για να καταλήξουν: «Βλέπετε το μπάχαλο που γίνεται με το VAR και πως ορμάνε οι αντίπαλοι και τι δυσπιστία υπάρχει. Όταν πάνε να μας βλάψουν να αντιδράτε σαν οικογένεια για τα συμφέροντα της ομάδας».