Καρεμπέ: Όλοι στο πλευρό του Μιχάιλοβιτς!

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, παρών στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 110 χρόνια της Μπολόνια, στήριξε τον Σέρβο προπονητή της, Σίνισα Μιχάιλοβιτς που από το καλοκαίρι παλεύει κόντρα στην λευχαιμία

Καρεμπέ: Όλοι στο πλευρό του Μιχάιλοβιτς!


Ο Κριστιάν Καρεμπέ είναι προσκεκλημένος στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 110 χρόνια της Μπολόνια κι επ’ ευκαιρία έστειλε μήνυμα στήριξης στον τεχνικό της, Σίνισα Μιχάιλοβιτς, που το καλοκαίρι ανακοίνωσε ότι πάσχει από λευχαιμία.

Ο 48χρονος Γάλλος, αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, παρότι δεν υπήρξε συμπαίκτης του Σέρβου (σ. έφυγε από την Σαμπντόρια το 1997 κι ο Βαλκάνιος πήγε την επόμενη χρονιά), ως γνήσιος σπόρτσμαν, είπε για τον αγώνα της ζωής του 50χρονου τεχνικού των «ροσομπλού» που, τις προάλλες, ολοκλήρωσε το 2ο γύρο των χημειοθεραπειών: «Είμαστε όλοι μαζί του. Δεν είναι εύκολο να μιλάμε για την ασθένεια. Ο Σίνισα είναι πολύ δυνατό. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, δίπλα του, όπως η πόλη της Μπολόνια κι οι παίκτες του. Πάντα ήταν ένας άνθρωπος με μεγάλη καρδιά. Ένας επαγγελματίας που δουλεύει πάντα. Ένας περφεξιονιστής. Θα μου άρεσε να τον δω και να τον αγκαλιάσω...»

O Καρεμπέ, ως μέλος των «Θρύλων της Ρεάλ Μαδρίτης» θ' αντιμετωπίσει τους αντίστοιχους της Μπολόνια, σε μια εκδήλωση που θα είναι παρών κι ο Ρομπέρτο Μπάτζιο.