Τι κάνει ο Ντουρμισάι στο Βέλγιο

Δανεικός στη Μπέβερεν έχει παραχωρηθεί από τον Ολυμπιακό ο 22χρονος επιθετικός, που είχε φτάσει μέχρι την εθνική ομάδα.

Τι κάνει ο Ντουρμισάι στο Βέλγιο

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει παραχωρηθεί δανεικός είναι ο Φιορίν Ντουρμισάι. Ο 22χρονος επιθετικός είχε κάνει την προετοιμασία του Ολυμπιακού, όμως, ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να δοθεί δανεικός προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Ο «Ντούρμι» έχει δοθεί στη Μπέβερεν με την οποία μέχρι τώρα έχει κάνει τρεις συμμετοχές στο πρωτάθλημα Βελγίου και μία στο Κύπελλο. Σε ματς για το Κύπελλο ο Ντουρμισάι έχει σημειώσει και τα μοναδικά του γκολ με τη φανέλα της Μπέβερν

Ήταν αγώνας με τη Βέστερλο που η ομάδα του έχασε με 4-3 και με τον διεθνή φορ να σκοράρει δύο φορές. Στο πρωτάθλημα Βελγίου ακόμα δεν έχει βρει δίχτυα ο Ντουρμισάι. Μάλιστα βασικός έχει ξεκινήσει μόνο σε ένα ματς, στο εντός έδρας 1-1 με τη Μουσκρόν, στο οποίο αντικαταστάθηκε στο 65’.

Με τη Σιντ Τρούιντεν έπαιξε μόλις 28 λεπτά, ενώ με την Οστάνδη έπαιξε μόλις 17 λεπτά. Με την Άντερλεχτ δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου ο Ντουρμισάι. Να σημειώσουμε πως η ομάδα του βρίσκεται στη 14η θέση της κατάταξης και με επτά βαθμούς μετά από δέκα αγωνιστικές.

Ο «Ντούρμι» θυμίζουμε πως είχε φτάσει στο σημείο να κληθεί και στην Εθνική Ελλάδας. Πρόκειται μάλιστα για έναν ποδοσφαιριστή που στον Ολυμπιακό τον θεωρούν πολύ σοβαρό πρότζεκτ και θεωρούν πως στο μέλλον θα βοηθήσει την ομάδα.