Δυσαρεστημένος ο Μίλερ στην Μπάγερν Μονάχου

Ο Τόμας Μίλερ παρουσιάζεται απογοητευμένος με τον παραγκωνισμό του την εφετινή σεζόν στην Μπάγερν Μονάχου και σκέφτεται το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον σύλλογο

Δυσαρεστημένος ο Μίλερ στην Μπάγερν Μονάχου

Θέμα με τον Τόμας Μίλερ έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα στο εσωτερικό της Μπάγερν Μονάχου, με τον Γερμανό επιθετικό να σκέφτεται πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο να ζητήσει να αποχωρήσει από τον σύλλογο και να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ο διεθνής άσος έχασε τη θέση του στο βασικό σχήμα των Βαυαρών έπειτα από την άφιξη του Φελίπε Κουτίνιο στους πρωταθλητές και χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι δεν έχει ξεκινήσει βασικός σε κανένα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της ομάδας του.

Για την ακρίβεια, μετράει μόλις 66 αγωνιστικά λεπτά σ’ αυτές τις πέντε αναμετρήσεις, ενώ όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του μετά την ήττα από την Χόφενχαϊμ το περασμένο Σάββατο (05/10) στην Μπουντσελίγκα δεν δέχτηκε να κάνει κανένα σχόλιο.

Ο 30χρονος έχει αποφασίσει να μην ανακοινώσει δημόσια την δυσαρέσκειά του για τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του στις αναμετρήσεις της Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο, όπως υποστηρίζουν δημοσιεύματα από την Γερμανία, έχει ήδη εκφράσει τα παράπονά του σε συμπαίκτες του στους πρωταθλητές.

Όπως τονίζεται, εάν δεν αλλάξει άμεσα η κατάσταση, θα ζητήσει επίσημα να αποχωρήσει από τον σύλλογο, ώστε να μετακομίσει σε μία άλλη ομάδα που θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Επιπρόσθετα, σημειώνεται πως ο Μίλερ βρέθηκε σήμερα στο προπονητικό κέντρο της Μπάγερν Μονάχου για να γυμναστεί μαζί με τον Ζερόμ Μπόατενγκ, παρά το γεγονός ότι υπάρχει διακοπή των εγχώριων πρωταθλημάτων για τους αγώνες των εθνικών ομάδων στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Αν και ήταν ευδιάθετος και μίλησε και με τους οπαδούς της ομάδας, εν τούτοις δεν αντάλλαξε ούτε μία ματιά με τον προπονητή του, Νίκο Κόβατς, και δούλεψε με τον βοηθό Χάνσι Φλικ.

Ο Μίλερ έκανε τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Μπάγερν και μέχρι σήμερα παραμένει πιστός στο έμψυχο δυναμικό των Βαυαρών. Στο διάστημα της καριέρας του στον σύλλογο του Μονάχου μετράει συνολικά 495 εμφανίσεις και 186 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.