Έληξε η τιμωρία του Πλατινί, επιστρέφει στο ποδόσφαιρο

Έτοιμος να εργαστεί ξανά στο ποδόσφαιρο είναι ο Μισέλ Πλατινί, ο οποίος ολοκλήρωσε την ποινή αποκλεισμού τεσσάρων χρόνων που του είχε επιβληθεί από την FIFA

Έληξε η τιμωρία του Πλατινί, επιστρέφει στο ποδόσφαιρο

Τα επόμενά του βήματα στον χώρο του ποδοσφαίρου έχει ήδη αρχίσει να σχεδιάζει ο Μισέλ Πλατινί, ο οποίος είναι ελεύθερος πλέον να εργαστεί ξανά στο άθλημα, έπειτα από την ολοκλήρωση της ποινής αποκλεισμού που του είχε επιβληθεί από την FIFA για την εμπλοκή του σε σκάνδαλο διαφθοράς.

Ο θρύλος του γαλλικού ποδοσφαίρου καθαιρέθηκε από την προεδρία της UEFA λόγω της παράτυπης, όπως αποδείχθηκε, πληρωμής του από τον Ζεπ Μπλάτερ το 2011, τρεις μήνες πριν από τις προεδρικές εκλογές που κέρδισε ο Ελβετός παράγοντας, ενώ παράλληλα, τιμωρήθηκε και με τέσσερα χρόνια απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.

Πλέον, ολοκληρώθηκε η ποινή αποκλεισμού που του είχε επιβληθεί κι όταν ρωτήθηκε από το «Associated Press» για τις επόμενες κινήσεις του στον χώρο του ποδοσφαίρου, απάντησε: «Έχω κάποιες ιδέες, αλλά είναι δύσκολο να απαντήσω αυτή την στιγμή σε κάτι τέτοιο. Έχω αρκετό χρόνο ακόμα αν αποφασίσω να θέσω υποψηφιότητα είτε για τις εκλογές της FIFA ή τις αντίστοιχες της UEFA».