Στοίχημα: Πρώτο φαβορί για απόλυση ο Μάρκο Σίλβα στην Αγγλία

Οι στοιχηματικές εταιρίες εκτιμούν πως ο Μάρκο Σίλβα της Έβερτον θα γίνει ο πρώτος προπονητής ομάδας της Πρέμιερ Λιγκ που θα απολυθεί την εφετινή αγωνιστική περίοδο

Στοίχημα: Πρώτο φαβορί για απόλυση ο Μάρκο Σίλβα στην Αγγλία

Πρώτο φαβορί για απόλυση από πάγκο ομάδας της Πρέμιερ Λιγκ θεωρούν τον Μάρκο Σίλβα οι στοιχηματικές εταιρίες.

Με τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ να απογοητεύει με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματά του την εφετινή σεζόν στην Αγγλία, κυριαρχεί η εκτίμηση πως ο Πορτογάλος θα γίνει ο πρώτος που θα χάσει την θέση του και θα δει την… πόρτα της εξόδου.

Αναλυτικότερα, τα «ζαχαρωτά» έχουν «γευτεί» μόλις δύο φορές την χαρά της νίκης στις έως τώρα οκτώ αναμετρήσεις τους στα μεγάλα «σαλόνια» του αγγλικού πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα μετρούν μία ισοπαλία και πέντε ήττες, με αποτέλεσμα να βρίσκονται αυτήν την στιγμή στην ζώνη του υποβιβασμού της Πρέμιερ Λιγκ.

Σύμφωνα λοιπόν με τις στοιχηματικές εταιρίες, ο Μάρκο Σίλβα δεν αναμένεται να παραμείνει για πολύ καιρό ακόμα στο πόστο του, ενώ την ίδια στιγμή θεωρούν πως μεγάλο φαβορί για να τον διαδεχτεί στον πάγκο της ομάδας είναι ο Ντέιβιντ Μόγιες.

Ο τελευταίος βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ από το 2002 ως το 2013, όταν και αποχώρησε για να διαδεχτεί τον Σερ Άλεξ Φέργκοουσον στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από τον οποίο βέβαια αποχώρησε πριν καν ολοκληρωθεί η πρώτη του σεζόν στους «κόκκινους διαβόλους» - ως αποτέλεσμα των αρνητικών αποτελεσμάτων της ομάδας.

Ο Μόγιες παραμένει χωρίς ομάδα από το 2018, όταν ολοκλήρωσε την συνεργασία του με την Γουέστ Χαμ, ενώ το συμβόλαιο του Μάρκο Σίλβα με την Έβερτον έχει ισχύ για έναν ακόμα χρόνο (σ. 2021).