Μάρκο Μάριν: «Εδώ χάνει η Μπάγερν…»

Ο αρχηγός του Ερυθρού Αστέρα, Μάρκο Μάριν, αναφέρθηκε στο νικητήριο γκολ που πέτυχε κόντρα στην Νάπρεντακ, αλλά και στην ήττα της Μπάγερν Μονάχου στην Μπουντεσλίγκα

Μάρκο Μάριν: «Εδώ χάνει η Μπάγερν…»

Συνέντευξη στα Μέσα ενημέρωσης της Σερβίας παραχώρησε ο Μάρκο Μάριν και αναφέρθηκε στο νικητήριο γκολ που πέτυχε στο παιχνίδι πρωταθλήματος του Ερυθρού Αστέρα κόντρα στην Νάπρεντακ την περασμένη Κυριακή (06/10).

Παράλληλα, όμως, μίλησε και για την Μπάγερν Μονάχου, η οποία παρά τη νίκη της με 7-2 επί της Τότεναμ στο Champions League υπέστη την πρώτη της ήττα στην Μπουντσελίγκα (1-2 από την Χόφενχαϊμ) και «γκρεμίστηκε» από την κορυφή του γερμανικού πρωταθλήματος.

Αρχικά, για το τέρμα που σημείωσε στο 97’ στη νίκη με 1-0 επί της Νάπρεντακ στο πρωτάθλημα, είπε: «Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι στο Κρούσεβατς. Παρόλα αυτά παίξαμε καλά, είχε πολλές ευκαιρίες εκ των οποίων και δοκάρι και τελικά πήραμε στο τέλος τους τρεις βαθμούς της νίκης που ήταν πολύ σημαντικοί. Δεν φοβήθηκα να δοκιμάσω το σουτ παρότι γνώριζα ότι ήταν η τελευταία φάση του αγώνα. Είναι καλό προαίσθημα. Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος αν η μπάλα θα καταλήξει στα δίχτυα, αλλά αισθανόμουν καλά εκείνη την στιγμή και ευτυχώς τα κατάφερα και σκόραρα».

Για το χαμένο πέναλτι του Μπεν στο 77’, επεσήμανε: «Ο Μπεν πήρε τη μπάλα. Ήταν σίγουρος για τον εαυτό του. Δεν ήθελα να δημιουργήσω κανένα πρόβλημα στην ομάδα και δεν επιδίωξα να εκτελέσω εγώ το πέναλτι. Συμβαίνει να χαθεί ένα πέναλτι. Δεν είναι πρόβλημα αυτό».

Στη συνέχεια πρόσθεσε κλείνοντας: «Σίγουρα υπάρχει κούραση, καθώς τις τελευταίες εβδομάδες είχαμε παιχνίδια κάθε τρεις ημέρες. Η Μπάγερν Μονάχου λάμπει στην Ευρώπη και στο Champions League, αλλά όπως είδατε κι αυτή έχασε στο πρωτάθλημα. Οι αντίπαλοί της είναι καλοί, πιο ξεκούραστοι και περιμένουν μία ευκαιρία. Ανεξάρτητα από την ποιότητα που μπορεί να διαθέτει μια ομάδα, κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο».

Τέλος, όσον αφορά τη μάχη του τίτλου για το πρωτάθλημα της Σερβίας, ο Γερμανός ήταν ξεκάθαρος: «Θα παραμείνουμε στην κορυφή».

Ο Ερυθρός Αστέρας βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του σέρβικου πρωταθλήματος, με τις Βοϊβοντίνα (σ. έχει ματς περισσότερο) και Τσουκαρίτσκι να την ακολουθούν στην δεύτερη θέση με δύο πόντους λιγότερους και την Παρτιζάν να είναι πέμπτη στην κατάταξη με τέσσερις βαθμούς λιγότερους.

Στο Champions League οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην δεύτερη θέση του δευτέρου ομίλου με τρεις πόντους και έχουν μπροστά τους την Μπάγερν Μονάχου με 6 βαθμούς, ενώ πίσω τους βρίσκονται Τότεναμ και Ολυμπιακός με μόλις έναν πόντο. Επόμενη αναμέτρηση για τον σύλλογο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση είναι το παιχνίδι με αντίπαλο την Τότεναμ στις 22 του μηνός στο Λονδίνο.