«Τελειώνει» τον Χάβι Μαρτίνεθ η Μπάγερν

Την τελευταία του σεζόν στην Μπάγερν Μονάχου διανύει ο 31χρονος Χάβι Μαρτίνεθ, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε μόλις πέντε αναμετρήσεις των Βαυαρών την εφετινή περίοδο

«Τελειώνει» τον Χάβι Μαρτίνεθ η Μπάγερν

Σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής «στέγης» θα βρεθεί το προσεχές καλοκαίρι ο Χάβι Μαρτίνεθ, καθώς, όπως υποστηρίζουν δημοσιεύματα από την Γερμανία, η εφετινή χρονιά θα είναι και η τελευταία του με την φανέλα της Μπάγερν Μονάχου.

Ο Βάσκος αμυντικός χαφ διανύει το 31ο έτος της ηλικίας του, ωστόσο, παράλληλα, δεν υπολογίζεται ιδιαίτερα τη νέα σεζόν από τον προπονητή του, Νίκο Κόβατς, μιας και έχει αγωνιστεί σε μόλις πέντε αναμετρήσεις των πρωταθλητών σε όλες τις διοργάνωσης.

Ακόμα και σ’ αυτές, μάλιστα, είχε ιδιαίτερα περιορισμένο χρόνο...

Αναλυτικότερα, από τις έως τώρα επτά αγωνιστικές της Μπουντσελίγκα ο Χάβι Μαρτίνεθ είχε χρόνο συμμετοχής σε μόλις τρία παιχνίδια. Έπαιξε 13 λεπτά στη νίκη (3-0) επί της Σάλκε, άλλα 31 λεπτά στο 4-0 επί της Κολωνίας και τέλος αγωνίστηκε ένα ημίχρονο στο 3-2 επί της Πάντερμπορν.

Στη φάση των ομίλων του Champions League, στην πρεμιέρα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα έπαιξε 25 λεπτά και στο 7-2 επί της Τότεναμ στο Λονδίνο μέτρησε μόλις 18 αγωνιστικά λεπτά.

Ο Χάβι Μαρτίνεθ αποκτήθηκε από την Μπάγερν το καλοκαίρι του 2012 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο έναντι του ποσού των 40 εκατομμυρίων ευρώ και στο διάστημα της θητείας του στους Βαυαρούς μετράει συνολικά 219 εμφανίσεις και 13 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Το συμβόλαιό του με την Μπάγερν έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2021, ενώ στο μέλλον του ποδοσφαιριστή έχει αναφερθεί σε δημοσίευμά της και η ισπανική εφημερίδα «Marca», η οποία αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει του χρόνου ο παίκτης στην Μπιλμπάο.