Ο… άσφαιρος Τζούρτζεβιτς και τα νεύρα του

Τι κάνει στη δεύτερη σεζόν του στη Σπόρτινγκ Χιχόν ο Σέρβος επιθετικός και γιατί έχει γίνει θέμα στα Μέσα της Ισπανίας.

Ο… άσφαιρος Τζούρτζεβιτς και τα νεύρα του

Τον θυμάστε τον Ούρος Τζούρτζεβιτς που είχε αποκτήσει ο Ολυμπιακός επί Μπέσνικ Χάσι από την Παρτιζάν; Ο Σέρβος φορ που ήρθε στη χώρα μας και δεν ακούμπησε πέρσι μετακόμισε στην Ισπανία για λογαριασμό της Σπόρτινγκ Χιχόν. Ο «Τζούκα» στην πρώτη του χρονιά στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου τα πήγε περίφημα.

Πέρσι είχε σκοράρει έντεκα φορές σε 38 συμμετοχές μετρώντας δύο ασίστ και ένα γκολ στο Κύπελλο Ισπανίας. Στο φινάλε της περασμένης σεζόν δεν τέθηκε καν θέμα από τη διοίκηση της Χιχόν για το αν θα μείνει ή όχι. Οι Ισπανοί θεωρούσαν απαραίτητο τον Τζούρτζεβιτς για την προσπάθεια της ομάδας τους να ανέβει στην La Liga.

Η μέχρι τώρα πορεία τους δεν είναι και τόσο καλή με έντεκα βαθμούς σε δέκα ματς, ενώ και για τον Τζούρτζεβιτς τα πράγματα δεν εξελίσσονται το ίδιο καλά. Ο Σέρβος επιθετικός έχει σκοράρει μόλις μία φορά σε οκτώ συμμετοχές με τη φανέλα της Χιχόν.

Αν θυμάστε τον «Τζούκα» και τότε που έπαιζε στον Ολυμπιακό είχε πολλά νεύρα όσο δεν σκόραρε. Όταν δεν του έβγαιναν πράγματα εκνευριζόταν και αυτό φαινόταν μέσα στο παιχνίδι. Αυτό συμβαίνει και τώρα στην Ισπανία και όπως φαίνεται έχουν γίνει θέμα τα νεύρα του Σέρβου.

Σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου ρωτήθηκε για τη συμπεριφορά του και απάντησε: «Είμαι πολύ ήρεμος και μιλάω πολύ με τον προπονητή μου. Πάντα μου λέει ότι πρέπει να είμαι ήρεμος γιατί έχω καλή απόδοση και δουλεύω για την ομάδα. Θα έρθουν και τα γκολ», ήταν τα λόγια του Ούρος Τζούρτζεβιτς.

Ότι του συνέβαινε τότε στον Ολυμπιακό του συμβαίνει και τώρα. Από τη στιγμή που δεν έχει το γκολ δεν έχει την ηρεμία του και δεν μπορεί να αποδώσει και τα αναμενόμενα για την ομάδα του.