Λίβερπουλ: Γλίτωσε τα χειρότερα ο Σαλάχ

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ δέχθηκε ένα πολύ δυνατό μαρκάρισμα από τον Τσιντουρί στον αγώνα της Λίβερπουλ με τη Λέστερ, αλλά απέφυγε τα χειρότερα στον αστράγαλο.

Λίβερπουλ: Γλίτωσε τα χειρότερα ο Σαλάχ

Η Λίβερπουλ δυσκολεύτηκε απέναντι στη Λέστερ ωστόσο συνέχισε το νικηφόρο της σερί αφού επικράτησε της ομάδας του Τζέιμι Βάρντι με σκορ 2-1.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα για την Premier League ωστόσο υπήρξε μεγάλη ανησυχία για ένα μαρκάρισμα του Τσιντουρί πάνω στον άσο των «reds», Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο Τσιντουρί συγκεκριμένα τραυμάτισε τον Αιγύπτιο άσο με μαρκάρισμα από πίσω στον αστράγαλο και ο Γιούργκεν Κλοπ έγινε έξαλλος.

Πολλοί πίστεψαν ότι ο Σαλάχ τραυματίστηκε άσχημα αλλά ευτυχώς τα χειρότερα αποφεύχθηκαν παρόλο που ο σούπερσταρ της Λίβερπουλ έχει υποστεί διάστρεμμα.

Συγκεκριμένα το διάστρεμμα είναι ελαφρύ ευτυχώς και ο Σαλάχ αυτή τη στιγμή θεωρείται απλά αμφίβολος για το παιχνίδι κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 20/10. Ο σέντερ φορ της Λίβερπουλ θα εκμεταλλευτεί τη διακοπή του πρωταθλήματος για να ακολουθήσει θεραπεία και να είναι έτοιμος το ταχύτερο δυνατό.