Βενγκέρ για Πογκμπά: «Έχει πρόβλημα τόσο με τη φυσική του κατάσταση όσο και με τη συγκέντρωση»

Ο Αρσέν Βενγκέρ δήλωσε για τον Πολ Πογκμπά πως είναι λογικές οι κακές εμφανίσεις του άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αφού έχει πρόβλημα τόσο με τη φυσική του κατάσταση όσο και με τη συγκέντρωσή του.

Βενγκέρ για Πογκμπά: «Έχει πρόβλημα τόσο με τη φυσική του κατάσταση όσο και με τη συγκέντρωση»

Ο Αρσέν Βενγκέρ μίλησε στο «beIN Sports» για τον συμπατριώτη του Πολ Πογκμπά και τους λόγους που οι εμφανίσεις του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πολύ κακές ως τώρα.

Ο Αλσατός πρώην τεχνικός της Άρσεναλ τόνισε ότι ο Πογκμπά έχει θέμα τόσο με τη φυσική του κατάσταση όσο και με τη συγκέντρωση του, που λείπει από τα παιχνίδια των «κόκκινων διαβόλων».

Σύμφωνα με τον Βενγκέρ ειδικά η έλλειψη συγκέντρωσης από τη μεριά του Πογκμπά είναι αναμενόμενη, αφού ο Γάλλος διεθνής ήθελε να αποχωρήσει το καλοκαίρι από το Μάντσεστερ ωστόσο η Γιουνάιτεντ δεν τον άφησε. Εκτός αυτού επηρεάζεται και από το γεγονός ότι συνολικά η Μάντσεστερ δεν παρουσιάζεται καθόλου ανταγωνιστική τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Βένγκερ:

Για τη φυσική κατάσταση του Πογκμπά:«Ο Πολ Πογκμπά είναι ο τύπος του παίκτη που βασίζεται στην πολύ καλή φυσική του κατάσταση. Ωστόσο, από την αρχή της σεζόν δεν έχει βρεθεί ποτέ στο 100% αυτής, λόγω τραυματισμών».

Για το πρόβλημα συγκέντρωσής του: «Όταν ένας ποδοσφαιριστής θέλει να αποχωρήσει και εσύ δεν τον αφήνεις, γνωρίζεις ότι στη διαδικασία της «ανοικοδόμησης» της σχέσης το πρώτο πράγμα που θα επηρεαστεί είναι οι εμφανίσεις του παίκτη. Πάντως, πιστεύω ότι συμπεριφέρεται έτσι επειδή γνωρίζει και το ότι η Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα»