Κανιθάρες κατά Βαλένθια: «Ακύρωσαν τη χρηματοδότηση προγράμματος για τον παιδικό καρκίνο»

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της Βαλένθια Σαντιάγκο Κανιθάρες κατηγόρησε ανοιχτά τη διοίκηση των «νυχτερίδων» πως ακύρωσε τη χρηματοδότηση προγράμματος για την καταπολέμηση του παιδικού καρκίνου λόγω της κριτικής που τους ασκεί.

Κανιθάρες κατά Βαλένθια: «Ακύρωσαν τη χρηματοδότηση προγράμματος για τον παιδικό καρκίνο»

Σε μια απίστευτη καταγγελία για τη Βαλένθια προχώρησε ο παλαίμαχος άσος Σαντίαγκο Κανιθάρες. Συγκεκριμένα ο πρώην τερματοφύλακας των «νυχτερίδων» κατηγόρησε τη διοίκηση της ομάδας ανοιχτά πως ακύρωσε τη χρηματοδότηση προγράμματος που είχε συμφωνήσει μαζί του, για την καταπολέμηση του παιδικού καρκίνου λόγω της κριτικής που ασκεί στον ιδιοκτήτη της ομάδας Πίτερ Λιμ. Να θυμίσουμε ότι ο Κανιθάρες πέρσι έχασε τον 5χρονο γιο του από καρκίνο.

Ο πρώην διεθνής με την Ισπανία δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό (Cadena Ser) της πατρίδας του πως ο νυν πρόεδρος της ομάδας: «… Ακύρωσε το πρόγραμμα που είχαμε συμφωνήσει με την Βαλένθια επειδή έκανα κριτική στον Πίτερ Λιμ (ιδιοκτήτης Βαλένθια)».

Ο 49χρονος πρώην ποδοσφαιριστής προσέθεσε μεταξύ άλλων πως συμφώνησε με τη Ρεάλ Μαδρίτης για να τον βοηθήσει με το συγκεκριμένο πρόγραμμα ενώ διέκοψε και κάθε σχέση με τη Βαλένθια στην οποία έμεινε για δέκα ολόκληρα χρόνια (1998-2008).

Κατά καιρούς ο Κανιθάρες έχει εκφράσει έντονη κριτική στη διοίκηση της Βαλένθια με τελευταία αφορμή την απόφαση να απολυθεί ο προπονητής Μαρθελίνιο από την ομάδα για να αντικατασταθεί από τον Αλμπέρτ Θελάδες.