Ο Ρόι Κιν «αδειάζει» Παπασταθόπουλο και Λουίζ

Με διόλου κολακευτικά σχόλια για την αγωνιστική αξία του Σωκράτη Παπαμσταθόπουλου αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρόι Κιν

Ο Ρόι Κιν «αδειάζει» Παπασταθόπουλο και Λουίζ

Σκληρή κριτική στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο άσκησε ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρόι Κιν, μετά το ισόπαλο 1-1 των «κόκκινων διαβόλων» με την αντίπαλο την Άρσεναλ στο «Ολντ Τράφορντ» για την έβδομη αγωνιστική της Premier League.

O 48χρονος Ιρλανδός εξέφρασε την άποψή του πως τόσο ο διεθνής Έλληνας κεντρικός ποδοσφαιριστής όσο και ο συμπαίκτης του στους «κανονιέρηδες» Νταβίντ Λουίζ δεν είναι καλοί αμυντικοί, γεγονός που δημιουργεί προβλήματα στην αγωνιστική πορεία των λονδρέζων.

«Δεν έχει σημασία το πόσο καλός είναι ο προπονητής, αν έχεις παίκτες που δεν μπορούν να αμυνθούν. Και εξακολουθώ να πιστεύω ότι η σπονδυλική στήλη της Άρσεναλ είναι πολύ αδύναμη, οπότε δεν έχει σημασία πόσο καλός είναι ο προπονητής, εκείνες οι αδυναμίες υπάρχουν...», είπε μεταξύ άλλων στο «SkySports» ο Κιν, ο οποίος παραμένει χωρίς ομάδα έπειτα από την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Νότιγχαμ Φόρεστ την περσινή σεζόν, που είχε το πόστο του βοηθού προπονητή.

Ο Παπασταθόπουλος αποκτήθηκε πέρσι από την Άρσεναλ έναντι του ποσού των 17,5 εκατομμυρίων ευρώ από την Μπορούσια Ντόρτμουντ και στο διάστημα της καριέρας του στους «κανονιέρηδες» μετράει 47 εμφανίσεις και τρία γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.