«Πόρτα» του Άντερσον στον Ιμπραΐμοβιτς

Μπορεί ο Ιμπραΐμοβιτς να δήλωσε πρόσφατα ότι θα βρεθεί με την εθνική Σουηδίας στο Μουντιάλ, όμως ο τεχνικός των Σουηδών, Γιάνε Άντερσον, έχει άλλη άποψη.

«Πόρτα» του Άντερσον στον Ιμπραΐμοβιτς

Ο ίδιος σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς δεν περιλαμβάνεται στην λίστα του για το Μουντιάλ της Ρωσίας, «διορθώνοντας» έτσι τον επιθετικό των Λος Αντζελες Γκάλαξι, ο οποίος έγραψε στο Twitter ότι οι πιθανότητες του να βρεθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν πολύ υψηλές.

«Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς δεν θα είναι στην ομάδα για το Μουντάλ. Δε ήθελε να αγωνιστεί μετά το Euro, η απόφασή του έγινε σεβαστή. Εάν αρνείσαι την ομάδα, δεν νομίζω ότι πρέπει να επιστρέφεις πίσω. Σέβομαι αυτό που είπε. Στο Μουντιάλ θα είναι αυτοί που το ήθελαν. Δεν μου έχει τηλεφωνήσει, αλλά σίγουρα δεν περιλαμβάνεται στη λίστα για το Παγκόσμιο Κύπελλο», είπε ο Αντερσον.

Ο Σουηδός επιθετικός τόνισε πρόσφατα σε αμερικανικό τηλεοπτικό πρόγραμμα, ότι ένα Μουντιάλ χωρίς εκείνον δεν θα ήταν πραγματικό Μουντιάλ. Επιπλέον, στον λογαριασμό του στο Twitter στις 15 Απριλίου έγραψε ότι «οι πιθανότητες μου να παίζω στο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι πολύ υψηλές», ενώ πριν, στις αρχές Μαρτίου είχε αποκαλύψει την επιθυμία του να επιστρέψει: «Μου λείπει η εθνική, αισθάνομαι ότι μπορώ να προσφέρω».