Ριμπερί: «Γέρος, αλλά… πεινασμένος στην Φιορεντίνα» (vid)

Ο Φρανκ Ριμπερί αστειεύτηκε με την ηλικία του μετά το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Μίλαν και εμφανίστηκε ορεξάτος για επιτυχίες με την Φιορεντίνα

Ριμπερί: «Γέρος, αλλά… πεινασμένος στην Φιορεντίνα» (vid)

Τι κι αν διανύει το 36ο έτος της ηλικίας του… Ο Φρανκ Ριμπερί συνεχίζει να εντυπωσιάζει στους αγωνιστικούς χώρους και να παραμένει ορεξάτος για ακόμα περισσότερες επιτυχίες...

Ο Γάλλος ακραίος επιθετικός, ο οποίος αποχώρησε αυτό το καλοκαίρι από την Μπάγερν Μονάχου για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Φιορεντίνα, βρήκε δίχτυα στο χθεσινό (29/9) παιχνίδι των «βιόλα» με αντίπαλο τη Μίλαν στο «Σαν Σίρο» και διαμόρφωσε το τελικό 1-3 στη νίκη της ομάδας του.

Μετά το ματς γνώρισε την αποθέωση από τους φιλάθλους του συλλόγου του και σε δηλώσεις του τόνισε πως είναι πεινασμένος για διακρίσεις με την ιταλική ομάδα, ενώ δεν παρέλειψε να αστειευτεί και για την ηλικία του.

«Είμαι χαρούμενος, είναι πάντα ξεχωριστό να παίζεις στο Σαν Σίρο, ένα τόσο μεγάλο στάδιο, γεμάτο από οπαδούς. Είναι λίγο δύσκολο για τους οπαδούς της Μίλαν αυτή τη στιγμή όμως πραγματοποιήσαμε καλή εμφάνιση και αυτό ήταν σημαντικό για μας», είπε αρχικά ο Γάλλος στο «Sky Italia».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ναι, είμαι μεγάλος σε ηλικία αλλά νιώθω νέος στο χορτάρι! Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου, το αγαπώ. Ήμουν πεινασμένος όταν ήρθα στην Φιορεντίνα και με ενθουσιάζει να βλέπω την ομάδα να τα πηγαίνει τόσο καλά. Ήρθα για να βοηθήσω την Φιορεντίνα, τους παίκτες και τους οπαδούς. Είμαι χαρούμενος αλλά θα πρέπει να δουλεύω κάθε ημέρα, κάθε εβδομάδα, για να παίζω όπως έκανα με την Μίλαν».

Υπενθυμίζεται πως ο Ριμπερί μετράει δύο γκολ και μία «ασίστ» στις πρώτες έξι του αναμετρήσεις με την ομάδα της Φλωρεντίας στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Δείτε το γκολ του 36χρονου Γάλλου στο χθεσινό (29/9) ματς με την Μίλαν: