Ο ΑΠΟΕΛ κατέκτησε το Σούπερ Καπ Κύπρου

Ο Πρωταθλητής ΑΠΟΕΛ επικράτησε 1-0 της Κυπελλούχου ΑΕ Λεμεσού και κατέκτησε το 14ο Σούπερ Καπ στην ιστορία του.

Ο ΑΠΟΕΛ κατέκτησε το Σούπερ Καπ Κύπρου

«Χρυσός» σκόρερ για τους «κυανοκίτρινους» ήταν ο Γιώργος Μερκής, ο οποίος σκόραρε στην πρώτη ευκαιρία της ομάδας του στο παιχνίδι (26’) με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μάτιτς.

«Είμαστε χαρούμενοι για τον τίτλο, όμως πρέπει να παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Είμαστε εδώ για να πιέζουμε τους παίκτες μας, πρέπει να τους ξυπνάμε. Χρειαζόμαστε περισσότερη δύναμη στο παιχνίδι, είμαστε ένα βήμα πίσω. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε καλά πνευματικά», είπε σε δηλώσεις του μετά το ματς ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Ντολ, ο οποίος ξεκινά πλέον να καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι της Πέμπτης (03/10) στην Ανδαλουσία κόντρα στην Σεβίλλη, για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Γκέντσογλου, Τάμαρι, Μάτιτς, Πάβλοβιτς (68’ Γιάκολις), Ζοαοζίνιο, Μερκής, Βιντιγκάλ, Σάβιτς, Μιχαήλοβιτς, Άλεφ (60’ Μπέζιακ, 79’ Χαλένιους).

ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ: Πρόσεκ, Ντόσα, Γκαζτανιάγκα, Μεντόγεβιτς(59’ Αγκάνοβιτς), Αβραάμ, Γκαζαριάν (70’ Χουράδο), Μάε (77’ Μαρκόσκι), Τόρες, Γκοντάλ, Γουίλερ, Νιλς Τεσέιρα.