Γκουαρντιόλα: «Δεν θα γίνουν μεταγραφές τον Γενάρη»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, ξεκαθάρισε πως δεν θα ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας του κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου

Γκουαρντιόλα: «Δεν θα γίνουν μεταγραφές τον Γενάρη»

Απούσα θα είναι η Μάντσεστερ Σίτι από το μεταγραφικό «παζάρι» του Ιανουαρίου.

Κόντρα στα δημοσιεύματα που ήθελαν τους πρωταθλητές Αγγλίας να κοιτάζουν τις περιπτώσεις παικτών για να ενισχύσουν το έμψυχο δυναμικό τους, εν τούτοις ο προπονητής της ομάδας, Πεπ Γκουαρντιόλα, ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να κινηθεί για την απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή.

Έπειτα από την αποχώρηση του Βενσάν Κομπανί το καλοκαίρι, οι «γαλάζιοι» προσπάθησαν να εντάξουν στο ρόστερ τους έναν νέο κεντρικό αμυντικό. Στο στόχαστρό τους βρέθηκε ο Χάρι Μαγκουάιρ της Λέστερ, αλλά ο Άγγλος στόπερ ναι μεν αποχώρησε από τις «αλεπούδες» αλλά συνέχισε τελικά την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Μάντσεσερ Γιουνάιτεντ.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους «πολίτες», τη νέα σεζόν αρκετοί στόπερ της ομάδας αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών και χρειάστηκε να μείνει εκτός δράσης, υποχρεώνοντας έτσι τον Καταλανό τεχνικό να χρησιμοποιήσει τον Φερναντίνιο στα μετόπισθεν της ομάδας του.

Δημοσιεύματα από το Νησί, λοιπόν, ανέφεραν πως η Σίτι εξέταζε παίκτη για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Ο Γκουαρντιόλα, βέβαια, ήταν ξεκάθαρος για το σχετικό θέμα…

«Δεν θα κάνουμε μεταγραφές τον Ιανουάριο. Δεν μπορούσαμε να ξοδέψουμε πολλά το καλοκαίρι και το ίδιο ισχύει και για το χειμώνα. Θα εμπιστευτούμε τους ποδοσφαιριστές που έχουμε στη διάθεσή μας και θα βοηθήσουμε παιδιά από την ακαδημία να εξελιχτούν», είπε χαρακτηριστικά.